Chef Joey ' s Vegan Boston Creme Muffins
Przepis szef kuchni Joey ' s Vegan Boston Creme Muffins jest gotowy w około 25 minut i zdecydowanie jest doskonałym bezglutenowe opcja dla miłośników kreolskiego jedzenia. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 156 kalorii, 0g białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Na 1,05 zł za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka babeczek waniliowych, polewa czekoladowa, pudding waniliowy instant i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Działa dobrze jako niedrogi posiłek poranny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ta partytura jest do poprawy. Podobne przepisy to Chef Joey ' s Vegan Rugelach, Chef Joey ' s Vegan Tofu Cheesecake, oraz Chef Joey ' s Vegan Artichoke Heart Dip.
Polecane wino: Albarino, Wino Różane, Sauvignon Blanc
Cajun w menu? Spróbuj sparować z Albarino, rosé Wine i Sauvignon Blanc. Te niskie taniny, niższe wina alkoholowe będą uzupełniać ciepło w pikantnych potrawach cajun, zamiast sprawiać, że usta palą się bardziej. Torres Pazo das Bruxas Albarino z 4.4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 19 dolarów za butelkę.
![Torres Pazo das Bruxas Albarino]()
Torres Pazo das Bruxas Albarino
Jaskrawożółty z zielonkawym brzegiem. Intensywnie aromatyczny z białymi nutami kwiatowymi, cytrusowymi i białymi brzoskwiniami. Dostępne, słodkie i hedonistyczne po wejściu. Wyróżnia się czystą kwasowością, która przenosi się na środek. Długie i trwałe na finiszu.Doskonały aperitif. Dobre z surowymi, gotowanymi lub grillowanymi owocami morza. Idealnie komponuje się z łagodnymi, białymi rybami. Jego żywe podniebienie zapewnia idealną równowagę z miękkimi kozimi serami.