Cheesy Beef Hash to bezglutenowe przystawka. Jedna porcja zawiera 613 kalorii, 39g białka, oraz 29g tłuszczu. Na 3,63 zł za porcję, ten przepis okładki 36% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka papryki, mielonej wołowiny, soli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Cheesy Roast Beef Hash Egg Bake, Cheesy Roast Beef Hash Egg Bake, oraz Serowy Hamburger Hash.
Instrukcje
1
W 12-calowej patelni nonstick, gotować wołowinę i sól na średnim ogniu 5 do 7 minut, mieszając od czasu do czasu, aż brązowy; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wołowina
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
2
Ziemniaki wymieszać z wołowiną; zmniejszyć ogień do średnio-niskich. Przykryć; gotować około 10 minut, mieszając od czasu do czasu, aż ziemniaki będą prawie miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziemniak
Wołowina
3
Wymieszać paprykę i cebulę. Przykryć; gotować od 5 do 10 minut, od czasu do czasu mieszając, do miękkości. Wymieszać z zimnym serem. Gotować od 1 do 2 minut, od czasu do czasu mieszając, aż do całkowitego ogrzania. Wierzch z rozdrobnionym serem.