Cheddar-Boczek-Szparagi
Cheddar-bekon-szparagi warstw może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.96 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 25g białka, 35 g tłuszczu, oraz w sumie 562 kalorie. Jeśli masz pod ręką mleko, bekon, sól i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. 30 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 67%. Spróbuj Bacon & Cheddar Strat, Cheddar, boczek i pomidory, oraz Cheddar Polenta Z Boczkiem Zawinięte Szparagi dla podobnych receptur.
Instrukcje
Gotować boczek w dużej, głębokiej patelni na średnim ogniu, aż równomiernie rumiane, o 10 protokół.
Odcedzić plastry boczku na talerzu wyłożonym papierowym ręcznikiem. Boczek pokruszyć i odstawić.
Umieść wkładkę do parownika w rondlu i napełnij wodą tuż poniżej dna parownika. Przykryć i doprowadzić wodę do wrzenia.
Dodaj szparagi, przykryć, i pary, aż jasnozielony, ale nadal chrupiące, o 5 protokół.
Szparagi wyjąć i odstawić na bok.
W dużej misce ubij razem jajka, mleko, suchą musztardę, sól i pieprz, aż będą gładkie i dobrze połączone.
Posmaruj naczynie do pieczenia 9x13 cali.
Ułóż kromki chleba na dnie naczynia, krojąc i dopasowując dodatkowe kromki w razie potrzeby, aby wypełnić przestrzenie.
Posypać 1 szklankę sera Cheddar na chleb, a następnie pokrojoną w kostkę cebulę. Na cebulę ułożyć szparagi i czerwoną paprykę.
Posypać pokruszony boczek na czerwonej papryce; top z kolejną warstwą kromki chleba, cięcia i wypełniania przestrzeni jak wcześniej.
Wlać mieszaninę jajko-mleko równomiernie na zapiekankę, i przechowywać w lodówce na noc.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Piec zapiekankę przez 50 minut; posypać 1 filiżankę rozdrobnionego sera Cheddar na górze zapiekanki, wrócić do piekarnika,i piec, aż ser topi się i bulgotanie i nóż włożony do środka zapiekanki wychodzi czysty, 10 do 15 więcej minut.