Cheddar, boczek i jabłko z musztardą na wiejskim chlebie pszennym

Cheddar, boczek i jabłko z musztardą na wiejskim chlebie pszennym
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc daj Cheddar, bekon i jabłko z musztardą na wiejskim chlebie pszennym. Jedna porcja zawiera 363 kalorie, 14g białka, oraz 28g tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.15 za porcję. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz masło, bardzo gruby bekon, jabłko granny smith i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 12 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Sałatka z endywii, jabłek i wiejskiego cheddaru z szynką wiejską i sosem do piwa pszennego, Kremowa zupa z jabłek i korzenia selera z grillowanym cheddarem, boczkiem i jabłkową musztardą miodową, oraz Budyń chlebowy z jabłkiem, boczkiem i cheddarem.

Instrukcje

1
Każdą kromkę chleba rozprowadzić równomiernie z musztardą. Ułóż połowę sera i wszystkie plastry boczku i jabłka na 2 kromkach chleba. Na wierzchu pozostały plastry sera i chleba i delikatnie docisnąć.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
2
Roztopić masło w dużej żeliwnej lub nieprzywierającej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Dodaj kanapki na patelni, i gotować, naciskając z tyłu łopatki, 3 do 5 minut z każdej strony lub aż ser topi się i chleb jest złoty brąz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
TrudnośćŁatwy
Gotowe W12 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn