Charles Chocolates Słodko-Gorzkie Trufle Czekoladowe
Charles Chocolates słodko-gorzkie Trufle czekoladowe to bezglutenowe hor d ' oeuvre. Ten przepis sprawia, że 60 porcji z 60 kalorii, 1G białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Na 29 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka słodko-gorzkiej czekolady, fasola waniliowa, ciężka śmietana i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Ten przepis od Chow ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 6 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Charles Chocolates Pecan Brownies Recipe, Słodko-Gorzkie Trufle Czekoladowo-Pomarańczowe, oraz Gotuj książkę: słodko-gorzkie Trufle czekoladowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieścić krem w małym rondlu na średnim ogniu i doprowadzić do duszenia.
Zdjąć z ognia i odstawić.
Pokrojoną czekoladę umieścić w żaroodpornej misce i odstawić.Podziel ziarno wanilii wzdłuż i użyj tylnej części noża do parowania, aby zeskrobać nasiona wanilii na krem. Kapsułkę należy wyrzucić lub zarezerwować do innego użycia.
Niech krem i wanilia strome dla 10 protokół.Ponownie krem do delikatnego gotowania na wolnym ogniu na średnim ogniu.
Wlać gorący krem do zastrzeżonej czekolady i pozostawić w spokoju przez 5 minut.
Czekoladę i śmietanę ubić na gładką masę.
Wlać mieszaninę czekolady do naczynia do pieczenia 8-na-8-cala. Przykryć i przechowywać w lodówce do stwardnienia, co najmniej 5 godzin.Używając małego melona baller lub małej łyżeczki, scoop 1-calowy wielkości kulki mieszaniny czekolady w dłoni i toczyć go między dłońmi, aż będzie nieco gładka i okrągła.
Umieścić na blasze do pieczenia i powtórzyć z pozostałą mieszaniną czekolady.
Umieść proszek kakaowy w płytkiej misce lub patelni.
Trufle rozwałkować w proszku kakaowym do równomiernego pokrycia. Przechowuj trufle w chłodnej temperaturze pokojowej (od 13° do65) do 2 tygodni w szczelnym pojemniku, ale nie przechowuj ich w lodówce ani nie zamrażaj—uszkadza to konsystencję kremowej czekolady.