Chard Szwajcarski z cebulą

Chard Szwajcarski z cebulą
Szwajcarski Chard z cebulą może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje 59 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 67 kalorii, 2G białka, oraz 2G tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, oliwę z oliwek, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 89%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Chard szwajcarski smażony z cebulą, Chard szwajcarski smażony z czerwoną cebulą, oraz Szybka Karmelizowana Cebula Swiss Chard dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Dodaj cebulę; smażyć 5 minut lub aż lekko rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
3
Dodać chard; stir-fry 10 minut lub aż zwiędnie. Wymieszać w Worcestershire, sól, i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos WorcestershireSos Worcestershire
PieprzPieprz
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
SólSól

Wyposażenie

TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia75
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn