Chard szwajcarski smażony z boczkiem

Chard szwajcarski smażony z boczkiem
Smażony Chard Szwajcarski z boczkiem może być tylko przystawką, której szukasz. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 4 i kosztuje 72 grosze za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 171 kalorii. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 118 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz szwajcarski chard, oliwę z oliwek, bulion warzywny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 72%. Podobne przepisy to Sautéed Swiss Chard, Chard Szwajcarski Smażony, oraz Chard Szwajcarski Smażony.

Instrukcje

1
Posmarować dużą patelnię saute lekko z oliwą z oliwek i dodać pokrojony w kostkę boczek, czosnek, i pokruszony czerwony pieprz. Doprowadzić patelnię do średnio wysokiego ciepła. Gdy czosnek zmieni się piękny złoty brąz, wyjąć z patelni i wyrzucić. W tym momencie boczek powinien stać się brązowy i chrupiący.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Czerwonej PaprykiPłatki Czerwonej Papryki
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
CzosnekCzosnek
BoczekBoczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Dodaj Szwajcarskie łodygi chard i bulion i gotuj, aż bulion w większości wyparuje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
StadoStado
3
Dodaj Szwajcarskich liści chard i saute, dopóki nie zwiędną. Doprawić solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
SólSól

Wyposażenie

TrudnośćŁatwy
Gotowe W20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia11
Magazyn