Chard Szwajcarski Cytrynowo-Czosnkowy

Chard Szwajcarski Cytrynowo-Czosnkowy
Chard szwajcarski cytrynowo-czosnkowy jest bezglutenowe i pierwotne przystawka. Na 44 grosze za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 52 kalorie, 2G białka, oraz 4G tłuszczu każdy. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz szwajcarski chard, oliwę z oliwek, sok z cytryny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Czosnek Cytrynowy Szwajcarski Chard, Chard szwajcarski smażony z cytryną i czosnkiem, oraz Chard Szwajcarski z czosnkiem i Oregano dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać dużą patelnię na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Dodaj olej do patelni; zawirować do płaszcza.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Dodaj czosnek; smażyć 2 minuty lub aż czosnek zacznie brązowieć.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
4
Dodaj szwajcarski chard i 2 łyżki wody na patelnię; gotować 3 protokół lub aż chard więdną. Wymieszaj sok z cytryny i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
PieprzPieprz
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Posypać serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
1
Podgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Dodaj 1 łyżeczkę oliwy z oliwek; zawirować do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
3
Dodaj 2 szklanki pokrojonej żółtej cebuli i odrobiną sody oczyszczonej; gotować 10 minut lub aż rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula żółtaCebula żółta
Soda OczyszczonaSoda Oczyszczona
4
Dodaj 12 filiżanek posiekanej szwajcarskiej chard i 2 łyżki wody na patelnię; gotować 3 protokół lub aż chard więdną. Wymieszać 2 łyżeczki octu sherry i 1/4 łyżeczki świeżo zmielonego czarnego pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz Czarny MielonyPieprz Czarny Mielony
Ocet SherryOcet Sherry
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Porcje 4 (wielkość porcji: około 1/2 szklanki) kalorie 64; tłuszcz 4g (sat 2G); sód 253MG
1
Podgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Dodaj 3 łyżki orzechów piniowych na patelnię; gotować 3 minuty lub aż zbrązowieje, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Orzeszki SosnoweOrzeszki Sosnowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Wyjmij orzechy z patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
OrzechyOrzechy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Dodaj 1/4 szklanki złotych rodzynek i 1/4 szklanki wody na patelnię; gotować 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Złote RodzynkiZłote Rodzynki
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Dodaj 12 filiżanek posiekanej szwajcarskiej chard; gotować 3 protokół lub aż chard więdną. Wymieszać 2 łyżeczki białego octu winnego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet Winny BiałyOcet Winny Biały
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
6
Posypać orzeszkami pinii.
Składniki, których będziesz potrzebować
Orzeszki SosnoweOrzeszki Sosnowe
7
Służy 4 (wielkość porcji: około 1/2 szklanki) kalorie 90; tłuszcz 6g (sat 4g); sód 231MG
1
Podgrzej średnią patelnię nonstick na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Dodać 2 plastry applewood - wędzony boczek na patelni; gotować, aż chrupiące.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Wyjąć boczek z patelni; pokruszyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Zdjąć patelnię z ognia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Dodaj 2 łyżeczki octu cydr i 1/4 łyżeczki świeżo zmielonego czarnego pieprzu na patelnię, mieszając trzepaczką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz Czarny MielonyPieprz Czarny Mielony
Ocet JabłkowyOcet Jabłkowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
PatelniaPatelnia
6
Wlać mieszaninę octu ponad 6 szklanki posiekane szwajcarski chard; wrzucić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
OcetOcet
7
Porcje 4 (wielkość porcji: około 1/2 szklanki) kalorie 39; tłuszcz 4g (sat 9g); sód 225mg

Wyposażenie

TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia63
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn