Chard Szwajcarski
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj szwajcarskiego Chard. Jedna porcja zawiera 226 kalorii, 8G białka, oraz 18g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.36 za porcję. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Jeśli masz oliwę z oliwek, ząbki czosnku, płatki pieprzu i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Ten przepis jest lubiany przez 57 smakoszy i kucharzy. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 83%, co jest świetne. Podobne przepisy to Chard Szwajcarski, Chard Szwajcarski, oraz Szwajcarskie Ciasto Z Chard.
Instrukcje
Pokrój łodygi na 1-calowe kawałki i rezerwy. Stos liści chard w stos.
Zwinąć razem w wiązkę i pokroić w 1/2-calowe wstążki.
Rozgrzać olej w holenderskim piekarniku na średnim ogniu.
Dodaj boczek i saute aż rumiane, renderowania tłuszczu.
Dodać cebulę i czosnek i gotować, aż przezroczyste.
Dodać płatki czerwonej papryki i łodygi chard, gotować przez 3 do 4 protokół, a następnie doprawić solą i pieprzem.
Zacznij dodawać wstążki chard partiami. Gdy chard zwiędnie, dodaj następną partię. Mieszać od czasu do czasu, aż do całkowitego miękkości, o 5 protokół.
Dodać ocet balsamiczny i podawać.