Chai Spiced Sugar Cookies
Chai Spiced Sugar Cookies może być tylko lacto ovo vegetarian przepis, którego szukałeś. Ten przepis służy 36. Ten deser ma 120 kalorii, 1G białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Na 12 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Przepis ten zachwycił 714 osób. Boże Narodzenie będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jeśli masz zmielony imbir, cukier, jajko i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Jest to spowodowane moim uzależnieniem od pieczenia. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 0%, co jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Chai Spiced Bakery Sugar Cookies, Bez Cukru Przyprawione Iced Chai Coffee Latte, oraz Bezglutenowe Chai Spiced ciasto z Chai Spiced lukier są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni. Wyłożyć blachę do pieczenia papierem do pieczenia; odstawić.
W dużej misce przesiać mąkę, sodę oczyszczoną, proszek do pieczenia i sól. Odstawić.
W średniej misce połączyć cukier, cynamon, imbir, kardamon, ziele angielskie i czarny pieprz.
Wyjąć 1/4 szklanki mieszanki cukrowno-przyprawowej, odstawić do rezerwy na zwijanie ciastek.
W misce miksera stojaka wyposażonego w przystawkę łopatkową lub w dużej misce z mikserem elektrycznym, ubić mieszankę masła i cukru przypraw, aż będzie lekka i puszysta, o 3 protokół.
Ubić w jajku i ekstrakt wanilii, połączyć aż w pełni włączone.
Powoli mieszaj suche składniki mieszając, aż do połączenia.
Za pomocą małej miarki (2 łyżeczki) rozwałkować ciasto na kulki, a następnie do zastrzeżonej mieszanki cukrowno-przyprawowej.
Umieść kulki ciasta na przygotowanej blasze około 1 1/2 cala od siebie.
Piec w rozgrzanym piekarniku przez 8 do 10 minut.
Odstawić na blasze do pieczenia dwie minuty przed wyjęciem do ostygnięcia na stojakach z drutu.
Polecane wino: Cream Sherry, Madera, Moscato Dasti, Port, Prosecco
Ciastka z cukrem w menu? Spróbuj sparować z Cream Sherry, Madeira i Moscato d ' Asti. Częstą zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremowym sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. NV Solera Cream Sherry z 4.5 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 17 dolarów za butelkę.
![NV Solera Cream Sherry]()
NV Solera Cream Sherry
Sherry śmietankowe Solera ma błyszczący bursztynowy i głęboki miedziany odcień. Dzięki aromatom toffi i orzechów pekan słodko solone aromaty orzechów i brązowych przypraw mają złożony karmelowy akcent. Słodki wpis prowadzi do zaokrąglonego, bujnego, umiarkowanie treściwego podniebienia z długim, aromatycznym wykończeniem.