Chai Cream Pie

Chai Cream Pie
Chai Cream Pie może być tylko deser szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.04 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 391 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz imbir, jajka, ciasto na ciasto i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ciasto z truskawkami i śmietaną, Batoniki z brzoskwiniami i śmietaną, oraz Szarlotka Smażone Ciasto Lodowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozwałkuj ciasto na 12-calowe koło; Dopasuj do 9-calowej płytki ciasta pokrytej sprayem do gotowania. Wchodzisz krawędzie pod, i flet.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
CiastoCiasto
RolkaRolka
2
Piec piecrust zgodnie ze wskazówkami opakowania. Schłodzić całkowicie na stojaku z drutu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
3
Mleko i kolejne 4 składniki (przez imbir) Połącz w średnim, ciężkim rondlu na średnim ogniu; gotuj, aż mieszanina osiągnie 180 lub do momentu, aż wokół krawędzi utworzą się małe pęcherzyki.
Składniki, których będziesz potrzebować
ImbirImbir
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
4
Zdjąć z ognia.
5
Dodaj torebkę herbaty; przykryć i odstawić na 15 minut. Przecedzić mieszaninę przez sito nad miską i wyrzucić ciała stałe. Powrót mieszaniny mleka do patelni i gotować na średnim ogniu, aż mleko osiągnie 180 lub do małych pęcherzyków tworzą wokół krawędzi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Torebka Na HerbatęTorebka Na Herbatę
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SitoSito
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
PatelniaPatelnia
6
Połącz cukier, skrobię kukurydzianą, sól i jajka w dużej misce, dobrze mieszając. Stopniowo dodawaj gorącą mieszaninę mleka do mieszaniny cukru, stale mieszając trzepaczką. Powrót mieszaniny mleka do patelni, i gotować na średnim ogniu 10 minut lub aż gęsty i bąbelkowy, stale mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
CukierCukier
JajkoJajko
MlekoMleko
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
PatelniaPatelnia
7
Zdjąć z ognia; wymieszać z masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
8
Umieść patelnię w dużej wypełnionej lodem misce na 10 minut lub do czasu ostygnięcia nadzienia, od czasu do czasu mieszając. Mieszanka łyżka do skorupy; pokrycie powierzchni folią. Chill 3 godziny lub do zestawu; zdjąć folię. Top ciasto z bitą polewą; dekorować mielonym cynamonem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cynamon MielonyCynamon Mielony
Bitą PolewąBitą Polewą
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
LódLód
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
PatelniaPatelnia
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs
Porcje8
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn