Grillowane przegrzebki z sosem pomidorowo-miętowym i Orzo

Grillowane przegrzebki z sosem pomidorowo-miętowym i Orzo
Ten bezmleczny przepis służy 8 i kosztuje 1,03 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 165 kalorii, 3G białka, oraz 10 g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Mieszanka pieprzu, soli i pieprzu, oliwy z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Zapiekane przegrzebki z sosem ziołowo-maślanym i Orzo, Grillowany stek z sosem pomidorowym i pieczoną krewetką, czarną fasolą i sałatką Orzo, oraz Łatwe gotowanie: Grillowany Pikantny pomidorowy kebab z sosem jogurtowo-miętowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz pierwsze 7 składników w misce, rzucając połączyć. Przykryć i schłodzić 2 godziny.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Odcedzić i rezerwy soku z mieszanki pomidorowej; ustawić mieszaninę i sok na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Dobrej Jakości Tequila (zalecane: 100% Agawy)Dobrej Jakości Tequila (zalecane: 100% Agawy)
3
Nić przegrzebki równomiernie na drewniane szaszłyki, które zostały namoczone w wodzie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szaszłyki DrewnianeSzaszłyki Drewniane
4
Posypać solą i pieprzem, a przegrzebki posmarować sokiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
Dobrej Jakości Tequila (zalecane: 100% Agawy)Dobrej Jakości Tequila (zalecane: 100% Agawy)
5
Przegrzebki grillowe, przykryte pokrywą grilla, na średnim ogniu (350-40
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
6
3 do 4 minut z każdej strony lub tylko do przegrzebki są nieprzezroczyste.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
7
Podawać na ugotowanym orzo, a na wierzchu wymieszać z pomidorami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowane OrzoGotowane Orzo
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala

Polecane wino: Chardonnay, Chenin Blanc, Pinot Noir

Chardonnay, Chenin Blanc i Pinot Noir to moje najlepsze propozycje na przegrzebki. Chardonnay i Chenin blanc to świetne zapałki do grillowanych lub smażonych przegrzebków. Jeśli przegrzebki są dopasowane do boczku lub innych wędlin, spróbuj lekko schłodzone pinot noir. Możesz spróbować Rochioli Estate Chardonnay. Recenzenci bardzo lubią to z 4.3 z 5 gwiazdek i cena około 42 dolarów za butelkę.
Rochioli Estate Chardonnay
Rochioli Estate Chardonnay
To wino jest doskonałym przykładem wyjątkowych cech z posiadłości Rochioli i rosyjskiej doliny rzeki. Aromaty dojrzałego jabłka, owoców tropikalnych, orzechów laskowych i odrobiny przypraw łączą się z bogatymi smakami jabłek i rześką kwasowością.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia10
Magazyn