Grillowane przegrzebki z sosem pomidorowo-miętowym i Orzo
Ten bezmleczny przepis służy 8 i kosztuje 1,03 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 165 kalorii, 3G białka, oraz 10 g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Mieszanka pieprzu, soli i pieprzu, oliwy z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Zapiekane przegrzebki z sosem ziołowo-maślanym i Orzo, Grillowany stek z sosem pomidorowym i pieczoną krewetką, czarną fasolą i sałatką Orzo, oraz Łatwe gotowanie: Grillowany Pikantny pomidorowy kebab z sosem jogurtowo-miętowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 7 składników w misce, rzucając połączyć. Przykryć i schłodzić 2 godziny.
Odcedzić i rezerwy soku z mieszanki pomidorowej; ustawić mieszaninę i sok na bok.
Nić przegrzebki równomiernie na drewniane szaszłyki, które zostały namoczone w wodzie.
Posypać solą i pieprzem, a przegrzebki posmarować sokiem.
Przegrzebki grillowe, przykryte pokrywą grilla, na średnim ogniu (350-40
3 do 4 minut z każdej strony lub tylko do przegrzebki są nieprzezroczyste.
Podawać na ugotowanym orzo, a na wierzchu wymieszać z pomidorami.