Cha Ca ryba ze świeżym koperkiem, styl Hanoi

Cha Ca ryba ze świeżym koperkiem, styl Hanoi
Cha Ca ryba ze świeżym koperkiem, styl Hanoi może być tylko Wietnamski przepis, którego szukasz. Na 1,16 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 29g tłuszczu, oraz w sumie 472 kalorie. 5 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz kolendrę, sałatę, orzeszki ziemne i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i pescatariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jest dostarczany przez cookstr.com. wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Sałatka Z Tuńczykiem W Stylu Hanoi, Torty śledziowe ze świeżym koperkiem, oraz Greckie Penne ze świeżymi pomidorami, fetą i koperkiem są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
Marynować ryby: w średniej misce, połączyć sos rybny, olej, imbir, kurkuma i sól i wymieszać dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos RybnySos Rybny
KurkumaKurkuma
ImbirImbir
RybyRyby
SólSól
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Pokrój rybę na duże kawałki wielkości kęsa (2 lub 3 cale kwadratowe) i dodaj je do miski, podrzucając do płaszcza dobrze. Odstawić podczas przygotowywania makaronu i innych dodatków lub przykryć i schłodzić do marynowania do 1 dnia.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakaronyMakarony
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Aby ugotować makaron ryżowy: doprowadzić średni rondel z wodą do toczenia wrzenia na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron RyżowyMakaron Ryżowy
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
4
Dobrze odsączyć namoczony makaron, wrzucić do wrzącej wody i natychmiast zdjąć z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakaronyMakarony
WodaWoda
5
Odstawić na 10 minut, dobrze odcedzić i odstawić do średniej miski. (Jeśli używasz makaronu angel hair, gotuj we wrzącej osolonej wodzie do miękkości, ale nadal twardej, dobrze odcedzaj i odstaw na bok). Przygotuj akompaniamenty, abyś mógł podawać rybę na raz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Angel Hair PastaAngel Hair Pasta
WodaWoda
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
6
Aby ugotować rybę: umieść olej, koperek i zieloną cebulę przy piecu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielona CebulaZielona Cebula
KoperKoper
RybyRyby
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiecPiec
7
Rozgrzać olej w dużej, ciężkiej patelni na średnim ogniu, aż trochę koperku skwierczy, gdy uderza w patelnię.
Składniki, których będziesz potrzebować
KoperKoper
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
8
Dodać rybę na patelnię i gotować z jednej strony przez około 2 protokół. Delikatnie obróć i pozwól rybie gotować przez kolejną minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
9
Dodaj koperek i zieloną cebulę na patelnię i gotuj przez kolejną minutę, delikatnie podrzucając, aby zwiędły zioła.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielona CebulaZielona Cebula
ZiołaZioła
KoperKoper
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
10
Przełożyć na półmisek.
11
Aby służyć temu daniu klasyczny sposób małych miseczek, rozpocząć każdy gość off z małej miseczki gospodarstwa część każdego akompaniamentu: makaron, sałata, i kilka liści mięty, kolendra, lub azjatyckiej bazylii. Na wierzchu kawałek lub dwa ryby z koperkiem i zieloną cebulą, posypać posiekanymi orzeszkami ziemnymi i skropić łyżką codziennego sosu do maczania. Zaproś swoich gości do dalszego służenia sobie w ten sposób.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Do ZanurzaniaSos Do Zanurzania
Zielona CebulaZielona Cebula
KolendraKolendra
SałataSałata
MakaronyMakarony
Orzeszki ZiemneOrzeszki Ziemne
BazyliaBazylia
KoperKoper
RybyRyby
MiętaMięta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
12
Aby podawać sposób big-noodle-bowl, podziel akompaniamenty, ryby, koperek i zieloną cebulę wśród 4 dużych misek z makaronem lub talerzy z makaronem. Doprawić każdą miskę codziennym sosem do zanurzania i zaprosić każdego gościa, aby rzucił pałeczkami lub widelcem i łyżką, i cieszyć się.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Do ZanurzaniaSos Do Zanurzania
Zielona CebulaZielona Cebula
MakaronyMakarony
KoperKoper
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PałeczkiPałeczki
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
13
artykuł var
14
Typ_27_data = {};
15
artykuł
16
Typ_27_data.init_step_by_step_images = 0;

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to motłoch Pinot Gris. Ma 4,9 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 20 dolarów.
Rabble Pinot Gris
Rabble Pinot Gris
Późna poranna mgła, ciągłe chłodne dni i chłodne popołudniowe wiatry dodają delikatnego, ale aromatycznego wina. Ten Pinot Gris ma jasnożółty kolor i złożony, pachnący owocami nos, który odsłania płatki mango, herbaty jaśminowej, cynamonu i kantalupy. Gładkie, lekkie tosty orzecha włoskiego i miodu równoważą owoce i ustępują miejsca chrupkie, utrzymujące się wykończenie pełne świeżo skoszonej trawy i brzoskwiń.
TrudnośćTwardy
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia3
Magazyn