Ceviche de Camarones (Kolumbijska Krewetka Ceviche)

Ceviche de Camarones (Kolumbijska Krewetka Ceviche)
Zapomnij o wychodzeniu do jedzenia lub zamawianiu jedzenia na wynos za każdym razem, gdy pragniesz południowoamerykańskiego jedzenia. Spróbuj zrobić Ceviche de Camarones (Kolumbijska Krewetka Ceviche) w domu. Jedna porcja zawiera 346 kalorii, 48g białka, oraz 7G tłuszczu. Na 5,47 zł za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odebrać krewetki, ząbek czosnku, kolendra, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i pescatariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około około 45 minut. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Przynosi wam to moje kolumbijskie przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia improvable spoonacular wynik z 0%. Spróbuj Ceviche de Camarones (Kolumbijska Krewetka Ceviche), Coctel De Camarones (kolumbijski koktajl Ceviche z krewetkami), oraz Ceviche de Camarones y Mango (krewetki i mango Ceviche) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W średnim garnku, przynieść 4 szklanki wody do wrzenia, wyłączyć ogień, spadek w krewetki i przykryć. Pozostaw krewetki w gorącej wodzie na 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Spuścić wodę i umieścić krewetki w plastikowej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
Dodaj ketchup, sok z limonki, cebula, kolendra, pietruszka, sos Tabasco, oliwa z oliwek, czosnek, sól i pieprz do smaku. Wymieszać, aby połączyć wszystkie składniki. Przechowywać w lodówce i podawać na zimno na liściach sałaty z krakersami saltine.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krakersy SaltineKrakersy Saltine
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
1 Szklanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka (6 Uncji)1 Szklanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka (6 Uncji)
Sos TabascoSos Tabasco
Lekko Rozgniecione Awokado HassLekko Rozgniecione Awokado Hass
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
3 łyżki Oleju Roślinnego3 łyżki Oleju Roślinnego
Opakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie PlasterkiOpakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie Plasterki
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane

Polecane wino: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Pinot Grigio, Riesling i Sauvignon Blanc to moje najlepsze propozycje na krewetki. Te ostre białe wina dobrze sprawdzają się z krewetkami przygotowywanymi na różne sposoby, czy to z grilla, smażone, czy w sosie czosnkowym. Możesz spróbować Caposaldo Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 10 dolarów za butelkę.
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio charakteryzuje się suchą, rześką, żywą konsystencją i delikatnymi aromatami białych owoców, kwiatów i migdałów.Dobrze komponuje się z białymi mięsami, rybami, owocami morza, daniami z makaronu i delikatnymi serami.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia29
Magazyn