Ceviche Criollo z Leche de Tigre
Przepis Ceviche Criollo z Leche de Tigre może zaspokoić pragnienie Ameryki Południowej w około 50 minut. Jedna porcja zawiera 103 kalorie, 16G białka, oraz 2G tłuszczu. Na 1,66 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 8. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz sól koszerna, cebula, ząbki czosnku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Leche de Tigre, Krewetki Criollo, oraz Pulled Beef: Pabellon Criollo dla podobnych receptur.
Instrukcje
Paprykę rocoto zagotować 1 minuta; odcedzić. Powtórz dwa razy.
Połączyć 1 1/4 uncji miąższ pieprzu (rezerwy pozostały pieprz do innego użytku) i 1 łyżeczka nasion pieprzu, 1 1/4 uncji ryb, 1/4 szklanki posiekanej czerwonej cebuli, sok, sól, czosnek, seler i imbir w blenderze. Proces do gładkiej. Schłodzić mieszankę rocoto przez 20 minut.
Połącz schłodzoną mieszaninę rocoto, pozostałe 24 uncje okonia morskiego, pokrojoną czerwoną cebulę i kolendrę w misce; wrzucić do połączenia.
Podawać w schłodzonych miseczkach lub szklankach.