Ceviche Criollo z Leche de Tigre

Ceviche Criollo z Leche de Tigre
Przepis Ceviche Criollo z Leche de Tigre może zaspokoić pragnienie Ameryki Południowej w około 50 minut. Jedna porcja zawiera 103 kalorie, 16G białka, oraz 2G tłuszczu. Na 1,66 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 8. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz sól koszerna, cebula, ząbki czosnku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Leche de Tigre, Krewetki Criollo, oraz Pulled Beef: Pabellon Criollo dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Paprykę rocoto zagotować 1 minuta; odcedzić. Powtórz dwa razy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
2
Połączyć 1 1/4 uncji miąższ pieprzu (rezerwy pozostały pieprz do innego użytku) i 1 łyżeczka nasion pieprzu, 1 1/4 uncji ryb, 1/4 szklanki posiekanej czerwonej cebuli, sok, sól, czosnek, seler i imbir w blenderze. Proces do gładkiej. Schłodzić mieszankę rocoto przez 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki świeżo Zebranych Gałązek Kopru2 łyżki świeżo Zebranych Gałązek Kopru
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Białe Czekoladowe Loki Do PieczeniaBiałe Czekoladowe Loki Do Pieczenia
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
3
Połącz schłodzoną mieszaninę rocoto, pozostałe 24 uncje okonia morskiego, pokrojoną czerwoną cebulę i kolendrę w misce; wrzucić do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki świeżo Zebranych Gałązek Kopru2 łyżki świeżo Zebranych Gałązek Kopru
3 łyżki Oleju Roślinnego3 łyżki Oleju Roślinnego
SeabassSeabass
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
4
Podawać w schłodzonych miseczkach lub szklankach.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia21
Magazyn