Ceglane Czerwone Malinowe Serca

Ceglane Czerwone Malinowe Serca
Brick Red Raspberry Hearts to hor d ' oeuvre, który służy 70. Jedna porcja tego dania zawiera około 1G białka, 4G tłuszczu i w sumie 74 kalorii. Za 50 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis z Foodnetwork ma 1 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe dieta. Udaj się do sklepu i podnieś alkohol malinowy, masło, sproszkowany barwnik spożywczy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 2 godziny i 3 minuty. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 8%. Ten wynik można poprawić. Podobne przepisy obejmują Malinowe Kruche Serca I Malinowy Serek Śmietankowy Dip Marshmallow, Malinowe Kruche Serca, oraz Serduszka Czekoladowo-Malinowe.

Instrukcje

1
Umieść świeże puree malinowe na patelni i zagotuj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puree Z MalinPuree Z Malin
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Placki Naan, Pokrojone Na ćwiartkiPlacki Naan, Pokrojone Na ćwiartki
2
Posiekaną mleczną czekoladę polać gorącym przecierem owocowym. Gorące puree stopi mleczną czekoladę. Użyj trzepaczki, aby wymieszać czekoladę i przecier owocowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
3
Dodaj masło i kontynuuj ubijanie. Ciągle ubijaj, dodając alkohol i syrop kukurydziany.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypki W Różnych Kolorach Lub Kolorowy CukierPosypki W Różnych Kolorach Lub Kolorowy Cukier
AlkoholAlkohol
1/3 Funta Cienko Pokrojonej (ale Nie Golonej) Szynki Parmeńskiej Lub Pancetty1/3 Funta Cienko Pokrojonej (ale Nie Golonej) Szynki Parmeńskiej Lub Pancetty
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
4
Mieszaj, aż dobrze się połączą, bez pozostałych grudek.
1
Umieść kilka kropli koloru w pojemniku aerografu i nałóż kolor na puste formy. To właśnie nada gotowym czekoladkom ich kolor. Powtórz, aby pomalować tyle form, ile masz. Uformuj czekoladki: użyj kadzi, aby wypełnić formę białą czekoladą. Gdy jest pełny, opróżnij go do miski z czekoladą. Wnętrze każdej wnęki powinno być równomiernie pokryte czekoladą. Wytrzyj krawędź Formy do czysta szpatułką offsetową i umieść ją do góry nogami na ruszcie umieszczonym na blasze do pieczenia. Gdy czekolada zacznie twardnieć, około 5 minut, ponownie zeskrob formę przesuniętą szpatułką. Kiedy czekolada zastyga, kurczy się lub cofa z boków formy. Czysta krawędź zapobiega przywieraniu i pękaniu podczas kurczenia się. Możesz umieścić formę w lodówce na kilka minut, aby czekolada stwardniała. Powtórz, aby wypełnić tyle form, ile masz.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Plus 2 łyżki Masła, Podzielone1 łyżeczka Plus 2 łyżki Masła, Podzielone
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szpatułka OffsetowaSzpatułka Offsetowa
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
ChochlaChochla
1 Mały Bakłażan (ok. 0,5 Kg), Obrany I Pokrojony W Kostkę1 Mały Bakłażan (ok. 0,5 Kg), Obrany I Pokrojony W Kostkę
2
Umieść malinowy ganache w worku do szprycowania i wrzuć go do foremek wypełnionych czekoladą. Zostaw wystarczająco dużo miejsca na warstwę czekolady, która zamyka formę.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
Z 50 KaloriamiZ 50 Kaloriami
3
Odstaw do lodówki na kilka godzin lub na noc. Aby zamknąć dno każdej wnęki, użyj temperowanej białej czekolady i nałóż szpatułką offsetową. Zeskrobać czyste i pozwolić im ustawić. Możesz umieścić je w lodówce na 15 minut. Gdy czekolada stwardnieje, Odwróć formę na czystą, suchą powierzchnię. Może być konieczne rapowanie formy o blat, aby zachęcić czekoladki do uwolnienia się z formy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Plus 2 łyżki Masła, Podzielone1 łyżeczka Plus 2 łyżki Masła, Podzielone
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szpatułka OffsetowaSzpatułka Offsetowa
4
Źródło: formy serca: Beryle

Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose

Wino musujące i musujące różowe to moje najlepsze typy na Antipasti. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Graham Beck Bliss Nectar z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 21 dolarów za butelkę.
Graham Beck Bliss Nectar
Graham Beck Bliss Nectar
Dla tych, którzy nie lubią suchego, Graham Beck Demi-Sec jest dobrym pretekstem do pobłażania sobie i frywolności. Lekkie drożdżowe aromaty, z nutą toffi, miodu i praliny, ten rozkoszny szampan pobudzi Twoje słodsze zmysły.Mieszanka: 39% Chardonnay, 61% Pinot Noir
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 3 m.
Porcje70
Ocena Zdrowia0
Magazyn