Cebulowa Crema (z pizzy Ragazza Bianca)
Przepis cebula Crema (z Pizza Bianca Ragazza) jest gotowy w około 20 minut i zdecydowanie jest ogromnym bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 213 kalorii. Ten przepis służy 8. Na 74 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać masło, czosnek, sól koszerna i pieprz, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. 60 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Pizza Bianca, Pizza Bianca Dip, oraz Pizza Bianca dla podobnych receptur.
Instrukcje
Masło rozpuścić w dużym rondlu na średnim ogniu.
Dodajemy cebulę i czosnek, doprawiamy solą i pieprzem i gotujemy, często mieszając, aż zacznie brązowieć.
Dodać białe wino, doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu i gotować, aż płyn prawie całkowicie się zmniejszy.
Dodaj śmietanę, doprowadzić do duszenia, i gotować, mieszając często, aż zmniejszy się o 1 / 3rd, o 10 protokół.
Mieszaj składniki za pomocą blendera zanurzeniowego lub blatu blendera. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Włoski można połączyć z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Jednym z win, które można spróbować jest Spalletti Chianti Reserve Poggio Reale. Ma 5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 23 dolarów.
![Spalletti Chianti Reserve Poggio Reale]()
Spalletti Chianti Reserve Poggio Reale
To wspaniałe wino rezerwowe, produkowane wyłącznie z posiadłości Poggio Reale, jest wdzięcznym, aksamitnym winem o charakterystycznie ziemistych aromatach Sangiovese i dojrzałych, zrównoważonych smakach owocowych zrównoważonych odrobiną dębu.