Cebula śmietankowa z winem
Kremowa cebula z winem to bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przepis z 8 porcjami. Jedna porcja zawiera 230 kalorii, 2G białka, oraz 12g tłuszczu. Na 1,79 zł za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 5 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz cebulę, wino chardonnay, tymianek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia not so outstanding spoonacular score of 16%. Podobne przepisy to Cebula Śmietankowa, Cebula Śmietankowa, oraz Cebula śmietankowa II.
Instrukcje
Cebulę umieścić w garnku 2 quart.
Wlać tyle wina, aby pokryć połowę cebuli.
Dodać liść laurowy, tymianek i sól. Dusić i mieszać przez 25 minut.
Dodać śmietanę i doprowadzić do wrzenia; zmniejszyć ogień i gotować, aż zgęstnieje.
Zdjąć z ognia i wymieszać z masłem.
Usunąć liść laurowy i podawać.