Cebula Nadziewana Florentyną
Florentine Nadziewane cebule może być dobrym przepisem, aby rozwinąć swoje pole receptury przystawki. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 217 kalorii. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.17 za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, sól, serek śmietankowy i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 56 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 37%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Kurczak Faszerowany Florentyna, Nadziewane Muszle Florentyna, oraz Nadziewane Muszle Florentyna.
Instrukcje
Cebulę obieramy i kroimy na pół w poprzek. Gotować w dużym holenderskim piekarniku we wrzącej osolonej wodzie na pokrycie 15 minut lub do prawie miękkości.
Od spodu (zaokrąglony koniec) każdej połowy Wytnij cienki plasterek, tworząc podstawę dla cebuli.
Umieścić cebulę w lekko natłuszczonym naczyniu do pieczenia 13 x 9 cali.
Usuń centra cebuli, pozostawiając muszle o grubości 1 cala. Posiekać, rezerwując 1 szklankę posiekanej cebuli na farsz. Pozostałą cebulę należy w razie potrzeby zarezerwować do innego użycia.
Smażyć szpinak, czosnek, i 1 szklanka posiekanej cebuli w gorącym oleju na dużej patelni na średnim ogniu o 4 protokół lub aż szpinak zwiędnie.
Usunąć mieszaninę z patelni.
Roztopić masło w tej samej patelni na średnim ogniu. Wymieszaj mąkę i 3 kolejne składniki, aż będą gładkie. Wymieszać z mlekiem i gotować, stale mieszając, 2 do 3 minut lub aż zgęstnieje. Zmniejszyć ogień do niskiej; wymieszać z serem śmietankowym, mieszając aż do stopienia. Wymieszać ze szpinakiem. Łyżka gorącej mieszanki równomiernie na połówki cebuli.
Piec w temperaturze 350 przez 45 minut.
Posypać równomiernie parmezanem i piec 15 więcej minut lub aż złoty i bąbelkowy.