Cały smażony bas w paski i Pesto rakietowe

Cały smażony bas w paski i Pesto rakietowe
Całe dymione paski basu i rakietowe Pesto to bezglutenowe i pescatariańskie przyprawa. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 57 g tłuszczu, oraz w sumie 602 kalorie. Ten przepis służy 30 i kosztuje $2.59 za porcję. 9 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz czosnek, sok z cytryny, sok z cytryny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pesto-marynowany bas w paski z ciepłymi pomidorami, Smażony bas w paski z miętowym Pesto i przyprawioną marchewką, oraz Pieczony Bas W Paski dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Upewnij się, że ryba ma usunięte wszystkie łuski, a wewnętrzna wnęka jest czysta. Jeśli pozostały jakieś łuski, usuń je za pomocą noża, aby zeskrobać skórę od ogona do głowy. Osusz skórę ręcznikiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
2
Przygotuj palacza i doprowadzić ciepło do 400degreesF (200 stopni C). Jako drewno dymne polecamy dąb lub hickory.
3
W blenderze przecier oliwę z oliwek, czosnek, 5 szklanek (300 g) natki pietruszki, rozmaryn, sok z cytryny, sól i pieprz na gładką masę. Posmaruj rybę mieszanką ziół wewnątrz i na zewnątrz. Wypchaj jamę bazylią, estragonem, tymiankiem i pozostałym 1 pęczkiem pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
3/4 łyżeczki Suszonego Estragonu, Podzielonego3/4 łyżeczki Suszonego Estragonu, Podzielonego
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
4
Przenieś rybę na dużą wyłożoną folią blachę do pieczenia i palić przez 5 minut na każdy cal (2,5 cm) ryba mierzy na największym obwodzie lub do momentu, gdy temperatura wewnętrzna ryby osiągnie 140 stopni F (60 stopni C).
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
5
Aby podać, delikatnie przenieść pieczone ryby na duży talerz lub deskę do krojenia i skropić pesto z rukoli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Piersi Z Kurczaka Z RożnaPiersi Z Kurczaka Z Rożna
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
6
Podawać z serową grillowaną kukurydzą.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
7
Pesto tradycyjnie robi się z bazylii, czosnku, parmezanu lub sera pecorino, orzeszków piniowych i oliwy z oliwek, ale pomyśleliśmy, że trochę wstrząśniemy, zastępując bazylią rukolą i zastępując pistacje orzeszkami piniowymi.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
3 Do 4 Szklanek Lodów Waniliowych3 Do 4 Szklanek Lodów Waniliowych
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
1 1/2 Funta Dużych Krewetek U-121 1/2 Funta Dużych Krewetek U-12
Piersi Z Kurczaka Z RożnaPiersi Z Kurczaka Z Rożna
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
Chipsy Tortilla O Smaku LimonkiChipsy Tortilla O Smaku Limonki
8
W maszynce, puree pistacje, czosnek i ser.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Do 4 Szklanek Lodów Waniliowych3 Do 4 Szklanek Lodów Waniliowych
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
9
Dodaj rukolę i puls, aby połączyć. Przy włączonym silniku powoli skropić oliwę z oliwek. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Piersi Z Kurczaka Z RożnaPiersi Z Kurczaka Z Rożna
10
Grillowana kukurydza z serem cotija (twardy, suchy ser nazwany od miasta w Meksyku, z którego pochodzi), majonezem i pyłem chili w proszku jest popularnym jedzeniem ulicznym w Meksyku. Jeden kęs i łatwo zrozumieć dlaczego. Oto nasza wersja.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser CotijaSer Cotija
1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania
Ser W ProszkuSer W Proszku
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
11
W misce robota kuchennego, puree żółtka, czosnek, i sok z cytryny. Przy włączonym silniku powoli skropić olejem, aby połączyć. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
1/3 Szklanki Kakao W Proszku HERSHEY®'S1/3 Szklanki Kakao W Proszku HERSHEY®'S
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
12
Transfer do miski i rezerwy.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
13
Przygotuj grill. Gdy ogień jest średnio gorący (nie powinieneś być w stanie trzymać ręki nad węglami dłużej niż 10 sekund), grilluj kukurydzę przez około 5 minut, tocz ją na tosty ze wszystkich stron i utrzymuj ją przed przypaleniem (C).
Składniki, których będziesz potrzebować
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
14
Wyjąć z grilla i posmarować aioli, następnie posypać queso fresco i chili w proszku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania
Queso FrescoQueso Fresco
AioliAioli
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
15
Podawać z limonkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Klin WapiennyKlin Wapienny
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje30
Ocena Zdrowia11
Magazyn