Całe Branzino W Liściach Winogron Z Cukinią, Oliwkami I Miętą

Całe Branzino W Liściach Winogron Z Cukinią, Oliwkami I Miętą
Całe Branzino w liściach winogron z cukinią, oliwkami i miętą jest jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis z 20 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 11g białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 73 kalorie. Na 1,19 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka solonych liści winogron, cukinia, mięta i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 14 minut. Z łyżeczką wynik 62%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Liście winogron Nadziewane bulgurem, morelami i miętą (Yalancie Dolmas), Grillowana cukinia z czarnymi oliwkami i miętą, oraz Surowa sałatka ze Wstążki cukinii z oliwkami i miętą.

Instrukcje

1
Rozgrzać grill do średniej. Bardzo cienko pokroić cukinię na boki (najlepiej na mandolinie).
Składniki, których będziesz potrzebować
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MandolinaMandolina
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
2
Przełożyć do średniej miski i wymieszać z sokiem z cytryny, oliwkami, miętą, 2 1/2 łyżeczki oleju, 1/2 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Smarowania WkładkiDo Smarowania Wkładki
Ciasto KukurydzianeCiasto Kukurydziane
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Odstawić przygotowując rybę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Seabass w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Santi Sortesele Pinot Grigio z oceną 4,4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 17 dolarów za butelkę.
Santi Sortesele Pinot Grigio
Santi Sortesele Pinot Grigio
Słomkowożółty odcień, któremu towarzyszy blisko skupiony nos gruszki, moreli i białych kwiatów. Owocowe podniebienie, z górnymi nutami owoców pestkowych, pokazuje dojrzałość i okrągłość dobrze wspierane przez elegancką kwasowość i smak, zapewniając długie, utrzymujące się wykończenie.
TrudnośćNormalny
Gotowe W14 m.
Porcje20
Ocena Zdrowia16
Magazyn