Całe Branzino W Liściach Winogron Z Cukinią, Oliwkami I Miętą
Całe Branzino w liściach winogron z cukinią, oliwkami i miętą jest jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis z 20 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 11g białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 73 kalorie. Na 1,19 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka solonych liści winogron, cukinia, mięta i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 14 minut. Z łyżeczką wynik 62%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Liście winogron Nadziewane bulgurem, morelami i miętą (Yalancie Dolmas), Grillowana cukinia z czarnymi oliwkami i miętą, oraz Surowa sałatka ze Wstążki cukinii z oliwkami i miętą.
Instrukcje
Rozgrzać grill do średniej. Bardzo cienko pokroić cukinię na boki (najlepiej na mandolinie).
Przełożyć do średniej miski i wymieszać z sokiem z cytryny, oliwkami, miętą, 2 1/2 łyżeczki oleju, 1/2 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu.
Odstawić przygotowując rybę.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Seabass w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Santi Sortesele Pinot Grigio z oceną 4,4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 17 dolarów za butelkę.
![Santi Sortesele Pinot Grigio]()
Santi Sortesele Pinot Grigio
Słomkowożółty odcień, któremu towarzyszy blisko skupiony nos gruszki, moreli i białych kwiatów. Owocowe podniebienie, z górnymi nutami owoców pestkowych, pokazuje dojrzałość i okrągłość dobrze wspierane przez elegancką kwasowość i smak, zapewniając długie, utrzymujące się wykończenie.