Cavatini I
Cavatini Być może jestem właśnie tym przysmakiem, którego szukasz. Z tego przepisu składa się 20 porcji zawierających 325 kalorii, 25 g białka i 18 g tłuszczu każda. Za 1,78 USD za porcję ten przepis pokrywa 16% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób przygotowało ten przepis, a 8 stwierdziło, że był strzałem w dziesiątkę. Mieszanka makaronu rotini, kiełbaski pepperoni, makaronu z muszlami i garść innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak pyszny. Jest dostarczany przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 50%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy obejmują Cavatini, makaron Cavatini i tandetny łatwy Cavatini * opcjonalnie dziczyzna.
Instrukcje
Na małej patelni podsmaż cebulę, zieloną paprykę i grzyby na maśle lub margarynie. Odłożyć na bok.
Brązowy hamburger na dużej patelni na średnim ogniu.
Wymieszaj sos pomidorowy, sos do makaronu, posiekaną szynkę, posiekany kurczak lub indyk, pepperoni, sól oraz czerwony i czarny pieprz.
Dodaj saute warzywne do mieszanki hamburgerowej.
Gotować makaron według wskazówek na opakowaniu.
Rozsmaruj odrobinę sosu na dnie dwóch patelni o wymiarach 9 x 13 cali. Na każdej patelni ułóż warstwę makaronu, warstwę sera mozarella, warstwę sosu hamburgerowego, posyp parmezanem i kolejną warstwę sera mozarella. Powtórz warstwy. Przykryj patelnie.
Piec w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C) przez 30 do 45 minut.
Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose
Antipasti doskonale komponuje się z winem musującym i różem musującym. Jeśli podajesz wybór przekąsek, nie możesz się pomylić z tymi. Oba są bardzo przyjazne dla jedzenia i uzupełniają różnorodne smaki. Faire La Fete Cremant de Limoux z oceną 4,7 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym wyborem. Kosztuje około 17 dolarów za butelkę.
![Faire La Fete Cremant de Limoux]()
Faire La Fete Cremant de Limoux
Jasnozłoty kolor z żywymi aromatami i smakami pieczonego jabłka, białej wiśni i bezy cytrynowej. Od wykwintnego kawioru i ostryg po popcorn – Faire la Fête to wszechstronne wino, które dobrze komponuje się z szeroką gamą dań i kuchni. Spróbuj z azjatycką sałatką z gruszek, pikantnymi bułeczkami z tuńczyka lub kotletami schabowymi i musem jabłkowym. Mieszanka: 70% Chardonnay, 20% Chenin Blanc, 10% Pinot Noir