Castnet 's Oyster Po' Boy
Castnet 's Oyster Po' Boy jest bezmleczne i pescatariańskie danie główne. Na 1,17 zł za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 18g białka, 24g tłuszczu, oraz w sumie 774 kalorii. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jeśli masz ketchup, olej roślinny, liście sałaty i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Z łyżeczką wynik 70%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to John Dory Oyster Bar Oyster Pan Roast with Uni Butter Crostini, Oyster Po-boy, oraz Ciasto Z Ostrygami.
Instrukcje
Rozgrzej olej do 350 stopni F w frytkownicy lub dużym garnku.
Zrobić duży kopiec z żółtej mąki kukurydzianej. Za pomocą sita odcedzić świeżo rozdrobnione ostrygi z nadmiaru płynu i umieścić na wierzchu Kopca mąki. Całkowicie posmaruj ostrygi żółtą mąką, upewniając się, że na samych ostrygach nie ma mokrych plam.
Nadmiar mąki przesiać z ostryg i wstawić do frytkownicy. Smażyć na złoty kolor, około 3 minut.
Usuń i odkurz solą przyprawową.
Bagietkę pokroić na 2 oddzielne kawałki.
Posmarować majonezem połowę bagietki (i ketchupem i ostrym sosem, jeśli jest używany) i polać sałatą, pomidorami, a następnie ogórkami.
Usmażone ostrygi umieścić po drugiej stronie bagietki, przed połączeniem 2 połówek.
Każdą bagietkę ponownie przeciąć na pół i podawać.