Cassoulet

Cassoulet
Cassoulet może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 4,02 zł za porcję, ten przepis okładki 44% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 54g białka, 60 g tłuszczu, oraz w sumie 1096 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 40 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny. Mieszanka boczku, wina, kiełbasy wieprzowej i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 89%. Ten wynik jest super. Spróbuj Cassoulet, Cassoulet, oraz Cassoulet dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 163°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Podgrzej danie na średnim ogniu i dodaj posiekany boczek. Gdy boczek jest chrupiący, a tłuszcz wytopiony, wyjąć łyżką szczelinową i odstawić. Doprawić kostką łopatkę wieprzową solą i zapiekać partiami.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowałopatka Wieprzowa
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
3
Usunąć i zarezerwować.
4
Dodać kiełbasę do duszenia naczynia i zapiekać, aż brązowy; usunąć i rezerwy.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
5
Dodać cebulę, marchew i czosnek i gotować, aż cebula są przezroczyste, o 6 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
6
Dodaj pietruszkę, tymianek i liście laurowe, a następnie opłucz białym winem, skrobając dno patelni, aby usunąć brązowe kawałki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Piersi Bażanta Jeśli)Piersi Bażanta Jeśli)
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
7
Do garnka dodaj łopatkę wieprzową, boczek i kiełbasę, a następnie dodaj namoczoną fasolę.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowałopatka Wieprzowa
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
8
Dodać bulion lub wodę i doprowadzić do gotowanego na wolnym ogniu, przykryć pokrywką i wstawić do piekarnika na 90 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
9
Wyjmij cassoulet z piekarnika i zdejmij pokrywkę, a następnie włóż z powrotem do piekarnika bez pokrywki na kolejną godzinę, sprawdzając od czasu do czasu, aby upewnić się, że cassoulet nie wyschnie. Jeśli wygląda na to, że może zacząć wysychać, połóż pokrywę z powrotem na górze.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
10
Na małej patelni smażonej na średnim ogniu rozpuść 4 łyżki masła.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
11
Dodać czosnek po rozpuszczeniu masła i gotować, aż czosnek będzie miękki, o 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
12
Zdjąć z ognia i dodać bułkę tartą. Wrzucić do pełnego połączenia i doprawić do smaku solą i popękanym czarnym pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęknięty Czarny PieprzPęknięty Czarny Pieprz
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
13
Gdy gotuje się przez godzinę bez pokrywki, wyjąć cassoulet z piekarnika i smak przypraw.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej KonsystencjiDla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej Konsystencji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
14
Rozgrzać piekarnik do 204°. rozrzucić przyprawione bułki tartej na górze cassoulet, umieścić w gorącym piekarniku, i gotować, aż brązowy i bulgotanie, o 25 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przyprawiona Bułka TartaPrzyprawiona Bułka Tarta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
15
Podawać z zieloną sałatką i dużą ilością wina.
Składniki, których będziesz potrzebować
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs
Porcje4
Ocena Zdrowia44
Magazyn