Cassoulet

Cassoulet
Cassoulet może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 4,02 zł za porcję, ten przepis okładki 44% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 54g białka, 60 g tłuszczu, oraz w sumie 1096 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 40 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny. Mieszanka boczku, wina, kiełbasy wieprzowej i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 89%. Ten wynik jest super. Spróbuj Cassoulet, Cassoulet, oraz Cassoulet dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 163°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
2
Podgrzej danie na średnim ogniu i dodaj posiekany boczek. Gdy boczek jest chrupiący, a tłuszcz wytopiony, wyjąć łyżką szczelinową i odstawić. Doprawić kostką łopatkę wieprzową solą i zapiekać partiami.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowałopatka Wieprzowa
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
3
Usunąć i zarezerwować.
4
Dodać kiełbasę do duszenia naczynia i zapiekać, aż brązowy; usunąć i rezerwy.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
5
Dodać cebulę, marchew i czosnek i gotować, aż cebula są przezroczyste, o 6 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
6
Dodaj pietruszkę, tymianek i liście laurowe, a następnie opłucz białym winem, skrobając dno patelni, aby usunąć brązowe kawałki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Piersi Bażanta Jeśli)Piersi Bażanta Jeśli)
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
7
Do garnka dodaj łopatkę wieprzową, boczek i kiełbasę, a następnie dodaj namoczoną fasolę.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowałopatka Wieprzowa
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
8
Dodać bulion lub wodę i doprowadzić do gotowanego na wolnym ogniu, przykryć pokrywką i wstawić do piekarnika na 90 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Tabliczki Mlecznej Czekolady Bez OrzechówTabliczki Mlecznej Czekolady Bez Orzechów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
9
Wyjmij cassoulet z piekarnika i zdejmij pokrywkę, a następnie włóż z powrotem do piekarnika bez pokrywki na kolejną godzinę, sprawdzając od czasu do czasu, aby upewnić się, że cassoulet nie wyschnie. Jeśli wygląda na to, że może zacząć wysychać, połóż pokrywę z powrotem na górze.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
10
Na małej patelni smażonej na średnim ogniu rozpuść 4 łyżki masła.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tabliczki Mlecznej Czekolady Bez Orzechów (każda)Tabliczki Mlecznej Czekolady Bez Orzechów (każda)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
11
Dodać czosnek po rozpuszczeniu masła i gotować, aż czosnek będzie miękki, o 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tabliczki Mlecznej Czekolady Bez Orzechów (każda)Tabliczki Mlecznej Czekolady Bez Orzechów (każda)
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
12
Zdjąć z ognia i dodać bułkę tartą. Wrzucić do pełnego połączenia i doprawić do smaku solą i popękanym czarnym pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęknięty Czarny PieprzPęknięty Czarny Pieprz
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
13
Gdy gotuje się przez godzinę bez pokrywki, wyjąć cassoulet z piekarnika i smak przypraw.
Składniki, których będziesz potrzebować
Goya SazonGoya Sazon
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
14
Rozgrzać piekarnik do 204°. rozrzucić przyprawione bułki tartej na górze cassoulet, umieścić w gorącym piekarniku, i gotować, aż brązowy i bulgotanie, o 25 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przyprawiona Bułka TartaPrzyprawiona Bułka Tarta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
15
Podawać z zieloną sałatką i dużą ilością wina.
Składniki, których będziesz potrzebować
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs
Porcje4
Ocena Zdrowia44
Magazyn