Cassata alla Siciliana (sycylijska tarta kremowa)

Cassata alla Siciliana (sycylijska tarta kremowa)
Cassatan alla Siciliana (sycylijska tarta kremowa) wymaga ok. 45 minut od początku do końca. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 19g białka, 27 g tłuszczu, oraz w sumie 628 kalorii. Na $1.6 za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać białka, czekolada, masło, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski spoonacular wynik 30%. Spróbuj Cassatan alla Siciliana (sycylijska tarta kremowa), Cassata Siciliana, oraz Cassata Siciliana dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Aby zrobić Pan di Spagna (biszkopt): miej następujące składniki w temperaturze pokojowej przez co najmniej godzinę przed pieczeniem; 6 jaj, sok z cytryny, skórka pomarańczowa i sherry.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Smarowania WkładkiDo Smarowania Wkładki
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
BiszkoptBiszkopt
Marynowana Skórka Arbuza, 1 SłoiczekMarynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Oddzielić 6 jajek i odstawić białka na bok. Ubić żółtka, aż będą gęste i cytrynowe. Ubij cukier, sok z cytryny, skórkę pomarańczową i sherry lub 1 łyżeczkę ekstraktu migdałowego. Beat until foamy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olejek Cynamonowy, OpcjonalnieOlejek Cynamonowy, Opcjonalnie
Do Smarowania WkładkiDo Smarowania Wkładki
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
Marynowana Skórka Arbuza, 1 SłoiczekMarynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
4
Mąkę przesiać 3 razy i delikatnie, ale dokładnie złożyć na żółtka. Białka ubijać do spienienia, dodawać sól i ubijać do sztywności, ale nie do wyschnięcia. Złożyć na żółtka.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
5
Wlać ciasto do jednego ungreased 9 inch Spring form patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
6
Piec w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C) przez 50 do 60 minut. Przetestuj naciskając lekko końcówką palca, jeśli ciasto od razu wróci do siebie. Ciasto pozostawić na patelni do ostygnięcia i odwrócić na stojaku z drutu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
7
Gdy ciasto jest całkowicie chłodne pokroić na 3 warstwy i posypać warstwami rumu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Miód CytrusowyMiód Cytrusowy
8
Aby zrobić nadzienie: ricottę bardzo drobno zmiażdżyć rękami lub maserem ziemniaczanym, dodać 1/2 szklanki cukru cukierniczego i ubijać przez około 3 minuty, aż uzyska kremową konsystencję. Wymieszaj 6 łyżek rumu, startą słodką czekoladę, posiekane kandyzowane wiśnie, cynamon i prażone migdały.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wiśnie KandyzowaneWiśnie Kandyzowane
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
Papier RyżowyPapier Ryżowy
Crostini Z Czosnkiem, OpcjonalnieCrostini Z Czosnkiem, Opcjonalnie
1-1/2 Szklanki Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki, Odsączonej I Drobno Posiekanej1-1/2 Szklanki Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki, Odsączonej I Drobno Posiekanej
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I CebuląTuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Miód CytrusowyMiód Cytrusowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masher ZiemniaczanyMasher Ziemniaczany
9
Rozłóż nadzienie ricotta na warstwach biszkoptu, używając pół cala nadzienia na każdej warstwie. Pozostaw wierzch i boki ciasta gładkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
BiszkoptBiszkopt
1-1/2 Szklanki Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki, Odsączonej I Drobno Posiekanej1-1/2 Szklanki Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki, Odsączonej I Drobno Posiekanej
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
10
Aby lukier: masło śmietankowe z 1 szklanką przesianego cukru cukierniczego. 2 białka ubić na sztywno i stopniowo ubić do białek Pozostałe 1 1/2 szklanki cukru cukierniczego. Złożyć białka do mieszaniny masła i dodać krotnie w 1 łyżeczkę ekstraktu migdałowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Cukierków Peachie-O5 Cukierków Peachie-O
Olejek Cynamonowy, OpcjonalnieOlejek Cynamonowy, Opcjonalnie
1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone
1 Cukierek Sour Brite Octopus1 Cukierek Sour Brite Octopus
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Pomidory Słoneczne NiePomidory Słoneczne Nie
11
Przykryj boki i wierzch ciasta równomiernie lukrem. Przechowywać w lodówce do momentu podania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cukierek Sour Brite Octopus1 Cukierek Sour Brite Octopus
12
Porcje 1
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia4
Magazyn