Carpaccio Z Cukinii
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc wypróbuj Carpaccio z cukinii. Jedna porcja zawiera 398 kalorii, 17g białka, oraz 21g tłuszczu. Ten przepis serwuje 4 i kosztuje 1,65 USD za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 5 smakoszy i kucharzy. Mieszanka bagietki, koszernej soli i pieprzu, parmezanu i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać oliwę z oliwek, możesz śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i Parfait jogurtowy jako deser. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 20 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 74%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Carpaccio Z Cukinii, Carpaccio Z Cukinii, oraz Carpaccio Z Cukinii dla podobnych przepisów.
Instrukcje
Za pomocą ostrej obieraczki do warzyw ogol cukinię wzdłuż, tworząc bardzo cienkie plasterki. Odrzuć pierwszy plasterek, który jest bardzo ciemnozieloną skórką. Ułóż plastry na półmisku, zachodząc na plastry.
W małym słoiku lub misce umieść sok z cytryny, oliwę z oliwek, tymianek, sól i pieprz. Przykryj i dobrze wstrząśnij lub wymieszaj, aby zmiksować.
Wlać mieszaninę równomiernie na plastry cukinii. Pozostaw na co najmniej 15 minut lub do godziny.
Użyj obieraczki do warzyw, aby ogolić cienkie plasterki parmezanu na cukinii i podawać z plastrami bagietki.