Carolina Pulled Pork
Carolina Pulled Pork to bezglutenowe i bezmleczne przepis z 12 porcjami. Na 2,45 zł za porcję, ten przepis okładki 36% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 59G białka, 37 g tłuszczu, oraz w sumie 743 kalorie. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Przynosi je Wam Jedzenie i wino. Mieszanka soli koszernej, cebula w proszku, brązowy cukier, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 14 godzin. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 72%, co jest dobre. Grillowana wieprzowina z sosem Carolina, Carolina Pulled Pork Sandwiches, oraz Najlepsza na świecie Carolina Pulled Pork są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
W średniej misce, ubij musztardę z brązowym cukrem, solą, pieprzem, papryką i cebulą w proszku. Ustaw łopatkę wieprzową, grubą stronę do góry, w podwojonych 14-na-18-calowych jednorazowych aluminiowych patelniach do pieczenia.
Mięso wieprzowe posmarować mieszanką musztardy. Pieczemy, nieosłonięte, przez 12 godzin, aż mięso będzie bardzo miękkie i odciągnie się od kości barkowej.
Przechylić patelnię i wlać soki do pieczenia do średniej miski; powinieneś mieć około 1 1/4 szklanki. Przechowywać w lodówce soki przez 30 minut. Przed użyciem usuń tłuszcz.
Tymczasem światło 10 brykietów węgla drzewnego. Gdy węgle są gorące, przykryj je pozostałymi 40 brykietami. Gdy wszystkie węgle są gorące, ułóż 6 filiżanek nasączonych wiórów drzewnych wokół węgli. Ustaw patelnię na ruszcie grillowym nad węglami i zrębkami. Przykryć grill, częściowo otworzyć otwory wentylacyjne i palić łopatkę wieprzową przez 30 minut.
Ostrożnie wyjąć wieprzowinę i ruszt grillowy i kilka razy wymieszać węgle. Pozostałe 2 szklanki namoczonych wiórów rozsypać na węglu. Wymień ruszt do grilla i przywróć wieprzowinę do grilla. Przykryć i palić przez 30 minut dłużej.
Przenieś wieprzowinę na powierzchnię roboczą i pozostaw na 30 minut. Usuń mięso z kości; Odrzuć kości, chrząstkę, skórę i tłuszcz. Za pomocą szczypiec i widelca, lub palców, drobno rozdrobnić mięso i przenieść go do dużej miski. Rozdrobnione mięso wrzucić z 1/4 szklanki zastrzeżonych soków do pieczenia i podawać z jednym z trzech sosów barbecue.