Carne con Papas (gulasz z wołowiny i ziemniaków) jest bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 danie główne. Ten przepis sprawia, że 5 porcji z 469 kalorii, 44g białka, oraz 12g tłuszczu każdy. Na 2,08 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Udaj się do sklepu i odbierz mielony kminek, olej roślinny, oregano i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać mielony kminek, możesz śledzić to danie główne z Marokański Mus Czekoladowy jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Czyste Jedzenie Chili Con Carne (Instant Pot), Carne Con Papas, oraz Carne Con Papas dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzać olej w dużym holenderskim piekarniku pokrytym natryskiem na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu
2
Dodać wołowinę i gotować 2 protokół lub aż rumiane.
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
4
Dodać wodę i kolejne 5 składników (woda przez bulion wołowy); doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawałki Warzyw Wielkości Kęsa
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
5
Wymieszać ziemniaki i pozostałe składniki. Gotować, pod przykryciem, na średnim ogniu 20 minut lub aż ziemniaki będą miękkie, mieszając od czasu do czasu.