Jeśli chcesz dodać więcej bezglutenowe i pierwotne przepisy do twojego pudełka z przepisami, grillowane Caprese warzywne z Pesto może być przepis, który powinieneś wypróbować. Na 2,39 zł za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 6. Jedna porcja zawiera 291 kalorii, 13g białka, oraz 21 g tłuszczu. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Jeśli masz ząbki czosnku, cukinia, orzechy włoskie i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 71%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Pesto Grillowane Krewetki Caprese Quesadillas, Sałatka Caprese Z Grilla, oraz Grillowane Pesto Pizza Warzywna.
Instrukcje
1
Aby przygotować pesto, upuść czosnek przez zsyp żywności z Robot kuchenny na; proces aż do mielenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
2
Dodać orzechy włoskie i bazylii; proces do drobno zmielone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krótkie Laski Cynamonu
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
3
Dodać ser i 3 kolejne składniki (przez wodę); proces aż będzie gładki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
4
Przełożyć do małej miski; przykryć i schłodzić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
5
Aby przygotować sałatkę, rozgrzej grill na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
6
Umieść bakłażan i cebulę na grillu pokrytym sprayem do gotowania; przykryć i grillować 6 do 8 minut lub do miękkości.