Caponata Panini
Caponata Panini jest Wegetariańskie danie główne. Jedna porcja zawiera 1032 kalorii, 33g białka, oraz 30 g tłuszczu. Na 3,78 zł za porcję, ten przepis okładki 45% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Udaj się do sklepu i odbierz ser provolone, pieprz, łodygę selera i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 84%, co jest znakomite. Spróbuj Pikantna Caponata Panini ... gościnny Post Michaela Natkina z roślinożernego, Brie, Basil, Bacon & Blue Panini ... i prezent prasowy Breville Panini!, oraz Apple Pie Panini z The Ultimate Panini Press Cookbook Kathy Strahs dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wyposażenie specjalne: grill panini
Używając łyżki grejpfrutowej lub palców, wyciągnij koryto o szerokości 1 cala wzdłuż ciętych boków bagietek.
Umieść 2 pół-plastry sera provolone na każdej dolnej połowie bagietek. Łyżka 1/3 szklanki caponata na szczycie sera.
Ułożyć górne połówki na bagietkach i grillować panini, aż ser się roztopi, około 5 minut.
Na dużej patelni, rozgrzać oliwę z oliwek na średnim ogniu.
Dodać cebulę i gotować, aż półprzezroczyste, o 3 protokół.
Dodać seler i bakłażan i gotować do miękkości, o 3 do 4 protokół.
Dodać czerwoną paprykę i gotować, aż chrupiące-przetargu, o 5 protokół.
Dodaj pomidory, rodzynki i oregano na patelnię. Dusić na średnim ogniu, często mieszając, aż mieszanina zgęstnieje, około 20 minut. Wymieszać ocet, cukier, kapary, 1/2 łyżeczki soli i 1/2 łyżeczki czarnego pieprzu. Doprawić do smaku, w razie potrzeby solą i pieprzem.