Cannolo Siciliano
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać Cannolo Siciliano spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 261 kalorii. Ten przepis służy 50. Na 33 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Foodnetwork ma 3 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz olej sojowy, chipsy czekoladowe, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 12 godzin i 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Pesco Siciliano, Brokuły Siciliano, oraz Pane Siciliano (chleb sycylijski sezamowy) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać wszystkie składniki z wyjątkiem marsala.
Dodaj marsala, w razie potrzeby, do postaci sztywnego ciasta. Przeprowadź ciasto przez wałek do ciasta.
Ciasto pokroić w owale, mniej więcej 3 na 5 cali. Owinąć ciasto wokół drewnianego patyczka. Uszczelnij dobrze uszczelniaczem do jaj.
Rozgrzej frytkownicę wypełnioną olejem sojowym do 375 stopni F.
Smażyć skorupki na złoty kolor, 10 do 15 minut, i ostudzić na wyłożonej ręcznikiem papierowym arkuszu pan. Po wystygnięciu wyjąć metalowe lub drewniane patyczki i przechowywać w szczelnym pojemniku do czasu użycia.
Ser ricotta wymieszać z cukrem.
Dodać śmietanę w razie potrzeby.
Dodaj ekstrakt waniliowy, olejek cynamonowy, cytron i chipsy czekoladowe. Przechowywać w lodówce aż potrzebne.
Wypełnić każdy cannoli z kremem ricotta z torbą ciasta lub łyżką.