Cannoli z białej fasoli i kukurydzy
Biała fasola i kukurydza Cannoli wymaga około 20 minut od początku do końca. Na 79 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 444 kalorie. 2 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka masła, ziaren kukurydzy, cebuli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 26%. Spróbuj Letnia zupa z kukurydzy i białej fasoli, Chili Z Białej Fasoli, Z Prażoną Kukurydzą I Kapustą, oraz Sałatka z Sautéed Escarole, kukurydzą i białą fasolą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Na patelni, połączyć masło, cebula, i czosnek na średnim ogniu. Gotować, mieszając często, aby zapobiec brązowieniu, aż cebula będzie przezroczysta, o 4 protokół.
Dodaj tymianek i gotuj przez 10 sekund, aby uwolnić jego zapach.
Dodać kukurydzę i gotować, mieszając, przez 1 minutę.
Dodać śmietanę i 1 łyżeczkę soli i doprowadzić mieszaninę do wrzenia. Zmniejszyć ogień do średniej i gotować na wolnym ogniu, aż kukurydza jest miękka, 4 do 5 protokół.
W robocie kuchennym połącz 2/3 mieszanki kukurydzy z białą fasolą i puree, aż będzie gładka. Powrót puree do mieszaniny kukurydzy pozostałej na patelni, lub miski, wymieszać i ostudzić do temperatury pokojowej. Za pomocą torba ciasta wyposażony w 1/2-calowy zwykły końcówkę, lub plastikowy zip-top torba z rogu odciąć, wypełnić powłoki cannoli przez rurociągów nadzienie na obu końcach każdej powłoki.
Napełnij skorupki nie dłużej niż 15 minut, zanim będziesz gotowy do ich podania.