Cannoli i wymaga około 45 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 273 kalorie. Na 55 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 16. Mieszanka cukru, mąki, wody i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Cannoli czekoladowo–pomarańczowe (Cannoli di Ricotta), Cannoli deser Pizzan i czekolada Cannoli Pizzettes, oraz Cannoli.
Instrukcje
1
Połącz ser ricotta, 1 1/4 szklanki białego cukru i 2 łyżeczki wanilii, aż będzie gładka i kremowa. Wymieszaj kandyzowany cytron i półsłodkie kawałki czekolady. Przechowywać w lodówce, aby schłodzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Półsłodka Czekolada
Kandyzowany Cytron
Ser Ricotta
Cukier Granulowany
Wanilia
2
Aby zrobić muszle: przesiać razem do miski 3 szklanki mąki, 1/4 szklanki cukru, 1 łyżeczka cynamonu i 1/4 łyżeczki soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cynamon
Muszle Makaronu
Mąka Uniwersalna
Cukier
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
3
Pokroić w blenderze, aż kawałki będą wielkości małego groszku. Wymieszać 2 ubite jajka. Wymieszać w białym occie i zimnej wodzie po jednej łyżce stołowej na raz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet Biały Destylowany
Skracanie
Woda
Jajko
Groch
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
4
Obrócić ciasto na lekko posypaną mąką powierzchnię i zagniatać, aż będzie gładkie i elastyczne. Owinąć w woskowany papier i schłodzić w lodówce przez pół godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
5
Z tektury Wytnij Owalny wzór o wymiarach 6 x 4 1/2 cala.
6
Zwiń schłodzone ciasto o grubości 1/8 cala na mące. Korzystając z tekturowego wzoru i noża do ciast, Wytnij owale z ciasta. Owale ciasta owiń luźno wokół rurek, po prostu dociera do przeciwległych krawędzi. Brzegi uszczelnić szczotkując lekko ubitym białkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka Jaj
Ciasto
Rolka
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Krajalnica Do Ciast
7
Ustawić głęboki rondel 1/2 do 2/3 pełne oleju roślinnego lub skracania i ciepła do 360 stopni F (180 stopni C). Smażyć tylko tyle muszli cannoli, ile Uncrowded jedna warstwa głęboko. Smażyć około 8 minut lub do złotego koloru. Od czasu do czasu obracać podczas smażenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Muszle Cannoli
Olej Roślinny
Skracanie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
8
Odcedzić nadmiar tłuszczu przed usunięciem do chłonnego papieru. Lekko schłodzić.
9
Usunąć rurki. Całkowicie fajne muszle.
Składniki, których będziesz potrzebować
Muszle Makaronu
10
Gotowy do podania napełnić schłodzonym nadzieniem z ricotty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Ricotta
11
Końcówki cannoli posypać posiekanymi orzechami pistacjowymi i skorupkami z cukrem cukierniczym. Przechowywać Cannoli napełniania w lodówce.