Cannellini-Nadziewane Grzyby Portobello
Grzyby Portobello Nadziewane Cannellini mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 16G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 222 kalorie. Na 80 centów za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Przynosi wam to moje przepisy. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Mieszanka sosu do makaronu w butelkach, rozmarynu, częściowo odtłuszczonego sera ricotta i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Faszerowane Pieczarki Portobello, Faszerowane Pieczarki Portobello, oraz Faszerowane Pieczarki Portobello dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wyjąć skrzela z spodu grzybów za pomocą łyżki; wyrzucić skrzela.
Umieść czapki, gładka strona do góry, na blasze pokrytej sprayem do pieczenia; broil 2 protokół. Odwróć czapki; broil 2 minuty.
Połącz ricottę, sól, czosnek w proszku i rozmaryn, dobrze mieszając.
Rozprowadzić 2 łyżki mieszanki sera w każdej czapce. Łyżka 3 łyżki sosu makaronowego na mieszance serowej w każdej porcji. Fasolę równomiernie podzielić na nakrętki; każdą porcję posypać 2 łyżkami mozzarelli. Broil 3 minuty lub do rozpuszczenia sera.