Cannellini-Nadziewane Grzyby Portobello

Cannellini-Nadziewane Grzyby Portobello
Grzyby Portobello Nadziewane Cannellini mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 16G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 222 kalorie. Na 80 centów za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Przynosi wam to moje przepisy. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Mieszanka sosu do makaronu w butelkach, rozmarynu, częściowo odtłuszczonego sera ricotta i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Faszerowane Pieczarki Portobello, Faszerowane Pieczarki Portobello, oraz Faszerowane Pieczarki Portobello dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Podgrzej brojlery.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)
2
Wyjąć skrzela z spodu grzybów za pomocą łyżki; wyrzucić skrzela.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
3
Umieść czapki, gładka strona do góry, na blasze pokrytej sprayem do pieczenia; broil 2 protokół. Odwróć czapki; broil 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Do 10 Drewnianych Patyczków8 Do 10 Drewnianych Patyczków
4
Połącz ricottę, sól, czosnek w proszku i rozmaryn, dobrze mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwki Drylowane, Dojrzałe Lub Faszerowane Papryką, OpcjonalnieOliwki Drylowane, Dojrzałe Lub Faszerowane Papryką, Opcjonalnie
Mięsiste Golonki Cielęce O Grubości 2-3 CaliMięsiste Golonki Cielęce O Grubości 2-3 Cali
1-1/2 Szklanki Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki, Odsączonej I Drobno Posiekanej1-1/2 Szklanki Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki, Odsączonej I Drobno Posiekanej
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
5
Rozprowadzić 2 łyżki mieszanki sera w każdej czapce. Łyżka 3 łyżki sosu makaronowego na mieszance serowej w każdej porcji. Fasolę równomiernie podzielić na nakrętki; każdą porcję posypać 2 łyżkami mozzarelli. Broil 3 minuty lub do rozpuszczenia sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Do MakaronuSos Do Makaronu
Czubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki LiściastejCzubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki Liściastej
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia24
Magazyn