Candy Cane Wands

Need a bezglutenowe i FODMAP friendly hor d ' oeuvre? Candy Cane Wands może być doskonałym przepisem na wypróbowanie. Ten przepis służy 16. Na 78 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 6G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 172 kalorie. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka pałeczek mięty pieprzowej, chipsy do pieczenia wanilii, gruboziarniste kryształy cukru i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Boże Narodzenie będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Candy Cane Cocktail z domowej roboty Candy Cane Infused Vodka, Candy Cane Dip, oraz Candy Cane Pie dla podobnych receptur.
Instrukcje
Linia jelly roll pan, 15 1 / 2x10 1 / 2x1 cala, z woskowanym papierem. W rondlu 1-quart, ciepła 1/2 szklanki czekolady chipsy i skrócenie na małym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż stopiony.
Wskazówka rondel tak czekolada biegnie na jedną stronę. Zanurz 1 laskę na raz w czekoladzie, pokrywając około połowy każdej Laski.
Umieścić na woskowanym papierze na patelni.
Odstawić na około 2 minuty, aż czekolada częściowo wyschnie.
Zwijaj czekoladowe końcówki w cukierkach.
Umieścić na woskowanym papierze na patelni.
Odstawić na około 10 minut lub do wyschnięcia czekolady. Przechowywać luźno przykryte w temperaturze pokojowej do 2 tygodni.