Candy Cane Hot Chocolate Cookies
Candy Cane Hot Chocolate Cookies może być tylko deser, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 60 porcji z 123 kalorie, 1G białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Na 25 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest idealny do Boże Narodzenie. 31 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka mięty pieprzowej candy laski, czekolada, mąka, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia bardzo zły (ale nadal naprawialny) wynik łyżki 8%. Podobne przepisy to Ciasteczka Czekoladowe Candy Cane, Ciasteczka Czekoladowe Candy Cane, oraz Ciasteczka Czekoladowo-Cukierkowe.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Ubij cukier i masło razem w misce za pomocą miksera elektrycznego, aż będzie gładkie i kremowe; ubić w jajkach, 1 na raz, aż włączone. Wymieszaj ekstrakt z wanilii i ekstrakt z migdałów do mieszaniny masła.
W osobnej misce wymieszać mąkę, gorącą czekoladę, sodę oczyszczoną i sól; wymieszać z masłem, aż ciasto będzie gładkie. Złóż białą czekoladę do ciasta. Upuść zaokrąglone łyżeczki ciasta, oddalone od siebie o około 2 cale, na blachy do pieczenia. Obficie posypać zmiażdżone laski cukierków na ciasto ciasteczkowe.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż krawędzie ciastek będą lekko chrupiące, 8 do 10 minut. Natychmiast ułóż pianki na gorących ciastkach; ostudzić na blasze do Ustawienia.
Przenieś pliki cookie do stojaków z drutu, aby całkowicie ostygnąć.