Candy Cane Cake
Ciasto z trzciny cukrowej może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pudełko z przepisem na deser. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 200 kalorii. Ten przepis służy 12 i kosztuje 23 centów za porcję. Boże Narodzenie będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Ten przepis od Betty Crocker ma 623 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 20 minut. Mieszanka ciasta mix, ekstrakt z mięty pieprzowej, cukier puder, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Wiele osób naprawdę lubi to danie Ameryki Środkowej. Ogólnie ten przepis zarabia not so excellent spoonacular score of 20%. Spróbuj Candy Cane Cocktail z domowej roboty Candy Cane Infused Vodka, Candy Cane Cake, oraz Candy Cane Cake dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177° (325°F dla ciemnej lub nieprzywierającej patelni). Obficie smarować i mąki 12-cup karbowany tube ciasto pan. Zrobić ciasto ciasto zgodnie z zaleceniami na polu.
Wlać około 2 szklanki ciasta na patelnię. W małej misce, wlać około 3/4 Puchar ciasto; mieszać w Kolorze żywności i ekstrakt z mięty pieprzowej. Ostrożnie wlać różowe ciasto na białe ciasto na patelni. Ostrożnie wlać pozostałe białe ciasto na różowe ciasto.
Piec i ostudzić ciasto zgodnie z zaleceniami na polu.
W małej misce wymieszać białe składniki lukru. W razie potrzeby mieszaj dodatkowe mleko, 1 łyżeczkę na raz, aż będzie gładkie i do smarowania.
Posypać zmiażdżone cukierki na wierzchu. Przechowywać luźno przykryte.