Canadian Bacon & Ranch Benedict
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur porannego posiłku, więc dać kanadyjski boczek & Ranch Benedict spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 128 kalorii. Ten przepis służy 15. Na 55 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz kanadyjski bekon, Lite Ranch dressing, babeczki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Klasyczny Kanadyjski Boczek Jajka Benedykt Przepis, Cheesy Ranch Bacon Potato Nuggets z sosem do maczania Ranch, oraz Baked Chicken Bacon Ranch Taquitos with Avocado Ranch dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ubić jajka i 1/4 szklanki dressingu trzepaczką drucianą, aż dobrze wymieszane; odstawić. Spray średniej patelni z gotowania sprayu; ciepła na średnim ogniu.
Dodać mieszankę jajeczną. Gotować 3 min. lub do momentu, aż jajka zaczną się ustawiać; wymieszać. Gotować dodatkowo 2 min. lub do momentu zgęstnienia jaj i braku widocznej cieczy, mieszając od czasu do czasu. (Nie przesadnie.)
Podgrzej boczek kanadyjski zgodnie z zaleceniami na opakowaniu. Tymczasem, połączyć pozostałe 1/4 szklanki dressing i mleko w małej misce do mikrofalówki. Kuchenka mikrofalowa na wysokim 20 sek. lub do nagrzania.
Pokroić plastry boczku kanadyjskiego na pół.
Połówki muffinek, ścięte boki do góry, układamy na półmisku. Na wierzchu 3 plastry boczku kanadyjskiego. Przykryć równomiernie mieszaniną jajek, mieszanką dressingową, pomidorami i pietruszką.