Cakespy: Potrójne Batony Czekoladowe Nanaimo

Cakespy: Potrójne Batony Czekoladowe Nanaimo
Cakespy: potrójna czekolada Nanaimo batony może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis sprawia, że 36 porcji z 87 kalorii, 1G białka, oraz 4G tłuszczu każdy. Na 19 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 171 osób stworzyło ten przepis i zrobiłoby go ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać kokosa, zastąp pudding w proszku, kakao i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Cakespy: Batony Nanaimo, Cakespy: Batony Candy Corn Nanaimo, oraz Batony Czekoladowo-Żurawinowe Nanaimo.

Instrukcje

1
Linia dolnej 8-calowej kwadratowej patelni do pieczenia z paskiem papieru pergaminowego lub folii, dla łatwego usuwania prętów z patelni, gdy są chłodne.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country WomanWzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
2
Przygotować dolną warstwę: roztopić masło, cukier i proszek kakaowy w podwójnym kotle.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papier RyżowyPapier Ryżowy
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 1/2 Uncji Niesłodzonej Czekolady, Drobno Posiekanej6 1/2 Uncji Niesłodzonej Czekolady, Drobno Posiekanej
3
Dodać ubite jajko i energicznie wymieszać drewnianą łyżką, aż do włączenia i zgęstnienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (okUncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
4
Zdjąć patelnię z ognia, przenieść do dużej miski, i wymieszać w okruchy krakersy graham, orzechy, i kokos, i orzechy. Wciśnij mocno do przygotowanej patelni. Umieść to w lodówce na około pół godziny, aby można było ustawić przed dodaniem następnej warstwy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki świeżego Soku Z Cytryny (około 2 Dużych Cytryn)1/2 Szklanki świeżego Soku Z Cytryny (około 2 Dużych Cytryn)
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
5
Przygotować środkową warstwę: w mikserze stojącym wyposażonym w przystawkę do łopatek, masło, śmietanę, puder budyniowy, kakao i cukier cukierniczy zmiksować, aż będą bardzo lekkie i puszyste.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółty Owocowy Roll-upżółty Owocowy Roll-up
Puder BudyniowyPuder Budyniowy
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
Papier RyżowyPapier Ryżowy
1 Do 2 łyżek Soku Z Cytryny, Opcjonalnie1 Do 2 łyżek Soku Z Cytryny, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Duża Szczypta Drobnej SoliDuża Szczypta Drobnej Soli
6
Rozłóż dolną warstwę, dbając o to, aby rozprowadzić ją tak płasko i równomiernie, jak to możliwe. W trakcie przygotowywania polewy należy włożyć patelnię do lodówki.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
7
Przygotować wierzchnią warstwę: w średnim rondlu lub podwójnym kotle roztopić czekoladę i masło na średnim ogniu, często mieszając, aby mieszanina nie przypaliła się.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 1/2 Uncji Niesłodzonej Czekolady, Drobno Posiekanej6 1/2 Uncji Niesłodzonej Czekolady, Drobno Posiekanej
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
8
Zdjąć z ognia.
9
Odstawić, aż mieszanina będzie jeszcze płynna, ale bardzo gęsta, następnie wlać ją na drugą (środkową) warstwę i delikatnie rozprowadzić szpatułką, aby zapewnić równomierne pokrycie (ale pracuj ostrożnie, ponieważ wciąż ciepła czekolada będzie bałagan, jeśli naciśniesz zbyt mocno podczas rozprowadzania i rozerwie warstwę maślaną poniżej).
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
10
Przechowywać w lodówce przez co najmniej godzinę przed cięciem na bary.
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs
Porcje36
Ocena Zdrowia0
Magazyn