Cakespy: masło orzechowe i tarta z galaretką
Ten wegetariański przepis służy 10 i kosztuje 26 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 257 kalorii. Jeśli masz cukier, sól, konfitury i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 38 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Peanut Butter & Jelly Cupcakes [babeczki waniliowe z nadzieniem Galaretkowym i lukrem z masła orzechowego], Cakespy: Czekolada Masło Orzechowe Specjalne Batony K, oraz Polane masło orzechowe i galaretki pączki ... z galaretką truskawkowo-rabarbarową Chia dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść stojak na środku piekarnika. Rozgrzać do 177°. w robocie kuchennym pulsuj razem masło, mąkę, cukier i sól, aż po prostu zacznie trzymać się razem, około dziesięciu 1-sekundowych impulsów. To jest ok, aby mieć kawałki o nieregularnych rozmiarach, ale powinien być w stanie utworzyć kępę, gdy tworzą razem. 3/4 ciasta przełożyć na lekko natłuszczoną płytkę ciasta. Wciśnij go w równą warstwę, pokrywając tylko dno patelni (nie boki).
Piec w środkowej szafce, obracając patelnię w połowie, aż na brzegach będzie złoty, około 20 minut.
Wyjmij z piekarnika, ale nie wyłączaj ciepła.
Łyżka masło orzechowe na górze w nieregularnych grudek; upewnij się, że nie rozprzestrzeniać go zbyt dużo lub będzie rozerwać skorupę dolnej. Powtórz z galaretką, upewniając się, że masz dobrą równowagę w tym, jak każdy smak jest podzielony (chociaż jest ok, jeśli są jakieś odkryte plamy, ponieważ nadzienia rozłożą się nieco po upieczeniu). Za pomocą palców, uformować pozostałe ciasto na nieregularne kruszy i rozsypać na wierzchu masła orzechowego i galaretki.
Powrót do piekarnika i piec, aż napełnianie jest tylko ustawić i okruchy na górze są lekko rumiane, o 20 protokół.
Ostudzić na patelni przez co najmniej 1 godzinę, pokroić w plasterki i podawać.