Cakespy: Blondie-Topped Brownies
Przepis Cakespy: Blondie-Topped Brownies może zaspokoić Amerykański głód w około 45 minut. Na 32 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten deser ma 257 kalorii, 3G białka, oraz 10 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 36. Udaj się do sklepu i podnieś mąkę, sól, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 342 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Blondi-Toped Brownies, Cakespy: Mimoza Brownies, oraz Blondi Murzynki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°.
Obficie nasmaruj dno i boki dużej (użyłem podłużnej 3-quart, 9x16 cali) patelni do pieczenia. Wyobrażam sobie, że prawdopodobnie można podzielić ciasto między dwa 8x8-calowe patelnie do pieczenia, jak również.
Przygotować warstwę brownie.
W dużej misce wymieszać kakao, mąkę, sól i orzechy (jeśli ich używasz).
Mikserem elektrycznym ubij roztopione masło i cukier razem w osobnej misce do mieszania. Ubijaj jaja pojedynczo i kontynuuj bicie, aż osiągnie gładki, jasnożółty kolor i kremową konsystencję. Beat in the vanilla.
Dodać suchą mieszaninę, kawałek po kawałku, bijąc na niskiej prędkości, aż dobrze wymieszane. Łyżka do przygotowanej patelni lub patelni.
Ciasteczka wstawić do piekarnika na 20 minut. Nie będą one wykonane, ale dopiero zaczynają się ustawić w tym momencie; podczas pieczenia, śmiało i przygotować Blondie ciasto. Jeśli twoje ciasteczka pieką przez 20 minut, zanim skończysz przygotowywać Blondie ciasto, po prostu wyjmij je z piekarnika i pozostaw na patelni; pozostaw piekarnik włączony i podgrzany do 177°.
Czas zrobić blondi batter. Mąkę, proszek do pieczenia i sól przesiać do średniej wielkości miski do mieszania. Wymieszać z orzechami pekan lub włoskimi (lub bez orzechów, jeśli nie chcesz 'em) i odstawić.
Mikser elektryczny, ubić roztopione masło i brązowy cukier razem w dużej misce do mieszania. Ubić jajka i wanilię. Ubić mieszankę mąki, bit po bitach, dobrze mieszając po każdym dodaniu. Złóż w czekoladowe chipsy ostatni; ciasto będzie dość grube.
Delikatnie łyżka Blondie ciasto na wierzchu częściowo upieczone ciasto brownie, starając się rozprowadzać ciasto równomiernie na wierzchu; jednak nie próbuj rozprzestrzeniać ciasto na wierzchu warstwy brownie, ponieważ spowoduje to warstwę brownie rozpadać nierównomiernie. Nie martw się zbytnio, jeśli wygląda nierównomiernie, ponieważ ciepło z piekarnika rozprowadzi ciasto nieco bardziej równomiernie. Będzie kilka miejsc, w których mieszanka brownie szturcha się na górze, ale to nie jest takie złe.
Włóż patelnię z powrotem do piekarnika, na 20-30 minut lub do momentu, gdy warstwa blondie zacznie lekko brązowieć, a wykałaczka włożona do środka wychodzi w większości czysta.
Pozwól im ostygnąć na patelni; możesz nawet rozważyć schłodzenie ich na kilka godzin, aby mogły się prawidłowo ustawić.