Cake Pop Cake

Cake Pop Cake
Need a bezglutenowe i FODMAP friendly hor d ' oeuvre? Ciasto Pop ciasto może być doskonałym przepisem, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 145 kalorii, 3G białka, oraz 11g tłuszczu. Ten przepis służy 32 i kosztuje 72 centów za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 99 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz do 8 kwiaty, pomarańczowy cukierki topi, papierowe patyczki lizak, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny. Z łyżeczką wynik 14%, to danie nie jest tak ogromne. Spróbuj Masło orzechowe i Jelly Pop Tarts, Toll House Cake (Layer Cake lub Bundt Cake-You Pick), oraz Eggless Wheat Tutti Frutti Cake-wegańskie ciasto pełnoziarniste-Christmas Cake s dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 177° (325°F dla ciemnych lub nieprzywierających patelni). Obficie nasmaruj 13x9-calową patelnię i 2 (8-calowe) okrągłe patelnie do pieczenia i lekko mąkę lub spryskaj sprayem do pieczenia z mąką.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Kostka Plus 1 łyżka Masła, Miękkiego1 Kostka Plus 1 łyżka Masła, Miękkiego
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Zrobić 1 ciasto mix zgodnie z zaleceniami na polu, za pomocą 3 jaj, 1/3 szklanki masła i 1 szklanka wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowe Ciasteczka Imbirowe, Przekrojone Na Pół, OpcjonalnieDodatkowe Ciasteczka Imbirowe, Przekrojone Na Pół, Opcjonalnie
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
3
Wlać do patelni 13x9 cali.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
4
Piec zgodnie z zaleceniami na polu. Fajne 10 minut. Uruchom nóż wokół boków patelni, aby poluzować ciasto; usuń z patelni do stojaka chłodzącego. Ochłodzić całkowicie, około 1 godziny.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
Guma Owocowa W Paski PomarańczoweGuma Owocowa W Paski Pomarańczowe
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
5
Drugą masę wymieszać z pozostałymi 3 jajkami, 1/3 szklanki masła i 1 szklanką wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowe Ciasteczka Imbirowe, Przekrojone Na Pół, OpcjonalnieDodatkowe Ciasteczka Imbirowe, Przekrojone Na Pół, Opcjonalnie
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
6
Wlać do 8-calowych patelni.
7
Piec zgodnie z zaleceniami na polu. Fajne 10 minut. Uruchom nóż po bokach patelni, aby poluzować ciasta; usuń z patelni do stojaka chłodzącego. Ochłodzić całkowicie, około 1 godziny.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
Guma Owocowa W Paski PomarańczoweGuma Owocowa W Paski Pomarańczowe
8
Pokruszyć ciasto 13x9 cali w dużej misce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
9
Dodaj 1 pojemnik lukier; dobrze wymieszać. Kształt przez 2 łyżki stołowe w kulki. (Powinieneś skończyć z 34 do 36 kulek tortowych; będziesz potrzebował 32 do ciasta.)
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cukierek Sour Brite Octopus1 Cukierek Sour Brite Octopus
10
Miejsce na blasze. Zamrozić co najmniej 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
11
W 2 oddzielnych miseczkach mikrofalowych, mikrofalówka biały i pomarańczowy cukierki topi się zgodnie z zaleceniami na torbie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Candy TopiCandy Topi
4 Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji4 Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
12
Usuń kilka kulek ciasta z zamrażarki na raz. Zanurz końcówkę 1 patyczka lizaka w roztopionym cukierku i włóż patyczek do połowy w 1 kulkę tortową. Dip połowa kulek ciasta do stopionego białego cukierka na pokrycie; dotknij nadmiar. Dip pozostałą połowę kulek ciasta do roztopionego cukierka pomarańczowego; dotknij nadmiar. Wbij przeciwległe końce patyków w pianę na czarno.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji4 Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patyczki Do LizakówPatyczki Do Lizaków
13
Odstawić do Ustawienia.
14
W międzyczasie umieść 1 warstwę ciasta na talerzu służącym; rozłóż lukrem z drugiego pojemnika. Top z drugiej warstwy. Wierzch i bok ciasta z pozostałym lukrem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cukierek Sour Brite Octopus1 Cukierek Sour Brite Octopus
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
15
W innej misce do mikrofali, mikrofalówka niebieski cukierek topi się zgodnie z zaleceniami na torbie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Candy TopiCandy Topi
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
16
Przenieś roztopione cukierki do dekoracji torby; rurka blue candy w wirowanym projekcie na białym i pomarańczowym ciastku wyskakuje.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji4 Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Cukierki Sour Brite OctopusCukierki Sour Brite Octopus
17
Odstawić do Ustawienia.
18
Wstaw ciasto wyskakuje na stronie Matowego ciasta. Włóż łodygę każdego kwiatu do słomy do picia lub przymocuj pałeczkę lizaka do łodygi za pomocą małej gumki. Udekoruj wierzch ciasta kwiatami, upewniając się, że tylko słoma lub kij, a nie łodyga, dotyka lukru.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cukierek Sour Brite Octopus1 Cukierek Sour Brite Octopus
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słomki Do PiciaSłomki Do Picia
Patyczki Do LizakówPatyczki Do Lizaków
19
Usuń kwiaty z ciasta przed podaniem.
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs
Porcje32
Ocena Zdrowia0
Magazyn