Cake Pop Cake
Need a bezglutenowe i FODMAP friendly hor d ' oeuvre? Ciasto Pop ciasto może być doskonałym przepisem, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 145 kalorii, 3G białka, oraz 11g tłuszczu. Ten przepis służy 32 i kosztuje 72 centów za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 99 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz do 8 kwiaty, pomarańczowy cukierki topi, papierowe patyczki lizak, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny. Z łyżeczką wynik 14%, to danie nie jest tak ogromne. Spróbuj Masło orzechowe i Jelly Pop Tarts, Toll House Cake (Layer Cake lub Bundt Cake-You Pick), oraz Eggless Wheat Tutti Frutti Cake-wegańskie ciasto pełnoziarniste-Christmas Cake s dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177° (325°F dla ciemnych lub nieprzywierających patelni). Obficie nasmaruj 13x9-calową patelnię i 2 (8-calowe) okrągłe patelnie do pieczenia i lekko mąkę lub spryskaj sprayem do pieczenia z mąką.
Zrobić 1 ciasto mix zgodnie z zaleceniami na polu, za pomocą 3 jaj, 1/3 szklanki masła i 1 szklanka wody.
Wlać do patelni 13x9 cali.
Piec zgodnie z zaleceniami na polu. Fajne 10 minut. Uruchom nóż wokół boków patelni, aby poluzować ciasto; usuń z patelni do stojaka chłodzącego. Ochłodzić całkowicie, około 1 godziny.
Drugą masę wymieszać z pozostałymi 3 jajkami, 1/3 szklanki masła i 1 szklanką wody.
Wlać do 8-calowych patelni.
Piec zgodnie z zaleceniami na polu. Fajne 10 minut. Uruchom nóż po bokach patelni, aby poluzować ciasta; usuń z patelni do stojaka chłodzącego. Ochłodzić całkowicie, około 1 godziny.
Pokruszyć ciasto 13x9 cali w dużej misce.
Dodaj 1 pojemnik lukier; dobrze wymieszać. Kształt przez 2 łyżki stołowe w kulki. (Powinieneś skończyć z 34 do 36 kulek tortowych; będziesz potrzebował 32 do ciasta.)
Miejsce na blasze. Zamrozić co najmniej 15 minut.
W 2 oddzielnych miseczkach mikrofalowych, mikrofalówka biały i pomarańczowy cukierki topi się zgodnie z zaleceniami na torbie.
Usuń kilka kulek ciasta z zamrażarki na raz. Zanurz końcówkę 1 patyczka lizaka w roztopionym cukierku i włóż patyczek do połowy w 1 kulkę tortową. Dip połowa kulek ciasta do stopionego białego cukierka na pokrycie; dotknij nadmiar. Dip pozostałą połowę kulek ciasta do roztopionego cukierka pomarańczowego; dotknij nadmiar. Wbij przeciwległe końce patyków w pianę na czarno.
W międzyczasie umieść 1 warstwę ciasta na talerzu służącym; rozłóż lukrem z drugiego pojemnika. Top z drugiej warstwy. Wierzch i bok ciasta z pozostałym lukrem.
W innej misce do mikrofali, mikrofalówka niebieski cukierek topi się zgodnie z zaleceniami na torbie.
Przenieś roztopione cukierki do dekoracji torby; rurka blue candy w wirowanym projekcie na białym i pomarańczowym ciastku wyskakuje.
Wstaw ciasto wyskakuje na stronie Matowego ciasta. Włóż łodygę każdego kwiatu do słomy do picia lub przymocuj pałeczkę lizaka do łodygi za pomocą małej gumki. Udekoruj wierzch ciasta kwiatami, upewniając się, że tylko słoma lub kij, a nie łodyga, dotyka lukru.
Usuń kwiaty z ciasta przed podaniem.