Cajun Pieczony Sum
Need a bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie danie główne? Cajun pieczone suma może być wybitny przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 2 i kosztuje $2.65 za porcję. Jedna porcja zawiera 204 kalorie, 29g białka, oraz 5G tłuszczu. Jeśli masz tymianek, filety z suma, bazylia i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby użyć żółtej mąki kukurydzianej, możesz podążać za tym daniem głównym z Ciasteczka Kukurydziane jako deser. Jest to raczej niedrogi przepis dla fanów kreolskiego jedzenia. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Sum Pieczony Cajun, Cajun Pieczony Sum, oraz Cajun-Pieczony Sum dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400°. W dużej plastikowej torebce zamykanej połączyć mąkę kukurydzianą, przyprawę Cajun, tymianek, bazylia, czosnek w proszku i pieprz cytrynowy.
Dodać sum i wstrząsnąć do płaszcza.
Umieścić na blasze do pieczenia pokrytej sprayem do gotowania.
Piec 20-25 minut lub do rybie płatki łatwo widelcem.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Catfish bardzo dobrze współpracuje z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Chehalem 3 Winnica Pinot Gris z 4.4 z 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 26 dolarów za butelkę.
![Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris]()
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Mieszanka trzech wspaniałych winnic, to żywe winogrona tworzą wino przyjazne dla żywności, jasne i czyste. Szare to nie jest. kwas z gruszką, sorbetem cytrynowym, przyprawami i jaśminem sprawia, że usta są pełne wody i ręce się trzęsą.