Cajun Grillowany Sum z morelową salsą może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 29g białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 275 kalorii. Na 3,44 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jest to dość drogie przepis dla fanów kreolskiego jedzenia. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Jest idealny do 4 Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Udaj się do sklepu i odbierz kolendrę, filety z suma, pieprz cayenne i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Cajun Catfish with Fruit Salsa, Grillowane gorące i słodkie kiełbasy Tacos z polewą morelowo-Jalapeno, grillowaną papryką i czerwoną cebulą Salsa, oraz Grillowany Łosoś Cajun Z Salsą Pomidorowo-Ananasową.
Instrukcje
1
Połącz wszystkie składniki salsy i przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do podania
Składniki, których będziesz potrzebować
Zęby Przyrodzenia
2
W małym słoiku połącz wszystkie składniki, aby przetrzeć i wstrząsnąć, aby dobrze się rozprowadzać
Składniki, których będziesz potrzebować
Gruby Czerwony Cukier
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
3
Rozgrzej grill do medium
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
4
Ryby opłukać pod bieżącą wodą, osuszyć
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
5
Oliwę z oliwek skropić rybą, posypać masą i delikatnie wcierać w rybę
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego Stripsu
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
6
Odwrócić rybę i powtórzyć z oliwą z oliwek i natrzeć
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego Stripsu
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
7
Gdy grill jest gorący, umieść gotowaną rybę na grillu i gotuj przez 15 do 20 minut lub do momentu, gdy ryba będzie łatwo płatkować po przekłuciu widelcem, obracając rybę raz
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
8
Ugotowaną rybę układamy na pojedynczych talerzach, salsę dzielimy na porcje i udekorowujemy limonkami
Sum w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. GIFFT Kathie Lee Gifford Pinot Grigio z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 15 dolarów za butelkę.