Cajun czerwona fasola i ryż
Przepis Cajun czerwona fasola i ryż jest gotowy w około 35 minut i zdecydowanie jest super bezmleczne i wegetariańskie opcja dla miłośników kreolskiego jedzenia. Jedna porcja zawiera 2 kalorie, 0g białka, oraz 0g tłuszczu. Na 3 grosze za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 4. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Jeśli masz wodę, zieloną cebulę, pikantne kiełbasy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Z łyżeczką wynik 61%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Garnek Crock czerwona fasola i ryż, Cajun czerwona fasola i ryż, oraz Cajun czerwona fasola i ryż.
Instrukcje
W rondlu 2-quart, ryż i sos rozgrzać mieszankę, wody i kiełbasy do wrzenia. Zmniejsz ciepło do niskiego poziomu. Przykryć; gotować około 25 minut, od czasu do czasu mieszając, aż ryż będzie miękki.
Wymieszać fasolę; podgrzać 1 minutę.
Odstawić 5 minut. Ryż puchaty.