Cajun czerwona fasola i ryż

Cajun czerwona fasola i ryż
Przepis Cajun czerwona fasola i ryż jest gotowy w około 35 minut i zdecydowanie jest super bezmleczne i wegetariańskie opcja dla miłośników kreolskiego jedzenia. Jedna porcja zawiera 2 kalorie, 0g białka, oraz 0g tłuszczu. Na 3 grosze za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 4. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Jeśli masz wodę, zieloną cebulę, pikantne kiełbasy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Z łyżeczką wynik 61%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Garnek Crock czerwona fasola i ryż, Cajun czerwona fasola i ryż, oraz Cajun czerwona fasola i ryż.

Instrukcje

1
W rondlu 2-quart, ryż i sos rozgrzać mieszankę, wody i kiełbasy do wrzenia. Zmniejsz ciepło do niskiego poziomu. Przykryć; gotować około 25 minut, od czasu do czasu mieszając, aż ryż będzie miękki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mix SosówMix Sosów
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I PieprzSól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
2
Wymieszać fasolę; podgrzać 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszka Zielonej Fasoli, OdsączonaPuszka Zielonej Fasoli, Odsączona
3
Odstawić 5 minut. Ryż puchaty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I PieprzSól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
4
Dekoruj cebulą.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
TrudnośćNormalny
Gotowe W35 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia7
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn