Caesar Club Sandwich
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj kanapki Caesar Club. Ten przepis sprawia, że 3 porcje z 1033 kalorii, 35g białka, oraz 65 g tłuszczu każdy. Na 5,28 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka majonezu, soli koszernej, piersi z kurczaka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Ten przepis od Foodnetwork ma 40 fanów. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kremowy opatrunek Cezar + kanapka Caesar BLT Club, Chicken Caesar Club Salad Pie, oraz Pikantny & Chrupiący Kurczak Caesar Club, Bo Kiedy Chcę Moje Fast Foody Trochę Zwolnione dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Ułożyć piersi z kurczaka na prześcieradle do góry. Kurczaka natrzeć oliwą z oliwek i posypać solą i pieprzem. Pieczeń przez 35 do 40 minut, aż gotowane przez. Lekko ostudzić, wyrzucić skórę i kości, a mięso pokroić grubo. Odstawić.
W międzyczasie umieść pancettę na innej patelni w jednej warstwie. Piec przez 10 do 15 minut, aż chrupiące. Odstawić do osuszenia na ręcznikach papierowych.
Umieść czosnek i pietruszkę w misce robota kuchennego wyposażonego w stalowe ostrze i przetwarzaj do zmielenia.
Dodaj pastę z sardeli, musztardę, sok z cytryny i majonez i ponownie przetworzyć, aby uzyskać gładki dressing. (Jeśli sos cezara nie zostanie natychmiast użyty, należy go schłodzić w lodówce.)
Pokrój ciabattę na pół poziomo i oddziel górę od dołu. Pieczywo tostować w piekarniku, pokroić bokiem, przez 5 do 7 minut; lekko ostudzić.
Rozłóż wycięte boki każdego kawałka opatrunkiem Cezar.
Połowę rukoli układamy na dnie chleba, a następnie układamy kolejno: suszone na słońcu pomidory, Ogolony parmezan, chrupiącą pancettę i pokrojonego kurczaka.
Posypać solą i pieprzem i zakończyć kolejną warstwą rukoli.
Ułożyć górny plasterek ciabatty na wierzchu i pokroić w trzecie części w poprzek.
Podawać w temperaturze pokojowej.