Błyszczące Ciasteczka Kanapkowe Z Cytryną
Błyszczące ciasteczka kanapkowe z cytryną mogą być tylko deserem, którego szukasz. Na 45 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 0g białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 83 kalorie. Ten przepis służy 48. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 181 twierdzi, że trafił na miejsce. Mieszanka kolorowych cukrów szlifierskich, sok z cytryny, wanilia i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Błyszczące Ciasteczka Kanapkowe Z Cytryną, Błyszczące Ciasteczka Kanapkowe Z Cytryną, oraz Ciasteczka Kanapkowe Z Cytryną dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177° z półką w środku. Linia 2 duże blachy do pieczenia z pergaminem.
Wymieszać mąkę, skrobię kukurydzianą i sól.
Mikserem zmiksować masło z cukrem cukierniczym do bladego i puszystego, następnie ubić skórką i wanilią. Przy niskiej prędkości mieszamy w mieszaninie mąki, aż do uzyskania miękkiego ciasta.
Cukry szlifierskie przekładamy do różnych miseczek.
Zwinąć niewielką łyżeczkę ciasta w kulkę i wrzucić do cukru, obracając się do płaszcza. Zmień kształt w razie potrzeby i przenieś do blachy do pieczenia. Powtórz, rozstaw kulki 3/4 cala od siebie, aż blacha do pieczenia jest wypełniona.
Piec, aż szczyty są lekko popękane, ale nadal blady (dna będzie blady złoty), 12 do 15 minut.
Przenieść ciasteczka na pergaminie do stojaka do całkowitego ostygnięcia.
Formować i piec więcej ciastek na drugiej blasze do pieczenia.
Ubić razem wszystkie składniki do napełniania w dużej misce z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż dobrze połączone.
Przenieś do zamykanej torby i odetnij róg.
Obrócić ponad połowę ciastek i wyłożyć około 1/2 łyżeczki nadzienia na płaską stronę każdego z nich. Kanapka z pozostałymi ciasteczkami, delikatnie naciskając.
Kulki z cukrem powinny być schłodzone przez 30 minut lub zamrożone przez 5 do 10 minut, aby zachować ich Okrągły kształt. Przechowuj schłodzone ciasteczka.
Niesandwichowane ciasteczka przechowują w metalowej puszce w chłodnej temperaturze pokojowej do 4 dni.
Z książki Gourmet Cookie: the single Best Recipe from Each Year 1941-2009 by Condé Nast Publications. Copyright © 2010 by Condé Nast Publications; photographs copyright © 2010 by Condé Nast Publications. Opublikowane przez Houghton Mifflin Harcourt Publishing Company.