Błyszczące Ciasteczka Kanapkowe Z Cytryną

Błyszczące Ciasteczka Kanapkowe Z Cytryną
Błyszczące ciasteczka kanapkowe z cytryną mogą być tylko deserem, którego szukasz. Na 45 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 0g białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 83 kalorie. Ten przepis służy 48. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 181 twierdzi, że trafił na miejsce. Mieszanka kolorowych cukrów szlifierskich, sok z cytryny, wanilia i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Błyszczące Ciasteczka Kanapkowe Z Cytryną, Błyszczące Ciasteczka Kanapkowe Z Cytryną, oraz Ciasteczka Kanapkowe Z Cytryną dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 177° z półką w środku. Linia 2 duże blachy do pieczenia z pergaminem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
2
Wymieszać mąkę, skrobię kukurydzianą i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
3
Mikserem zmiksować masło z cukrem cukierniczym do bladego i puszystego, następnie ubić skórką i wanilią. Przy niskiej prędkości mieszamy w mieszaninie mąki, aż do uzyskania miękkiego ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
WaniliaWanilia
MasłoMasło
CiastoCiasto
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
4
Cukry szlifierskie przekładamy do różnych miseczek.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
5
Zwinąć niewielką łyżeczkę ciasta w kulkę i wrzucić do cukru, obracając się do płaszcza. Zmień kształt w razie potrzeby i przenieś do blachy do pieczenia. Powtórz, rozstaw kulki 3/4 cala od siebie, aż blacha do pieczenia jest wypełniona.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
CukierCukier
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
6
Piec, aż szczyty są lekko popękane, ale nadal blady (dna będzie blady złoty), 12 do 15 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
7
Przenieść ciasteczka na pergaminie do stojaka do całkowitego ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
8
Formować i piec więcej ciastek na drugiej blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
1
Ubić razem wszystkie składniki do napełniania w dużej misce z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż dobrze połączone.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
2
Przenieś do zamykanej torby i odetnij róg.
3
Obrócić ponad połowę ciastek i wyłożyć około 1/2 łyżeczki nadzienia na płaską stronę każdego z nich. Kanapka z pozostałymi ciasteczkami, delikatnie naciskając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
4
Uwagi Do Przepisu
5
Kulki z cukrem powinny być schłodzone przez 30 minut lub zamrożone przez 5 do 10 minut, aby zachować ich Okrągły kształt. Przechowuj schłodzone ciasteczka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
CiastoCiasto
6
Niesandwichowane ciasteczka przechowują w metalowej puszce w chłodnej temperaturze pokojowej do 4 dni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
7
Z książki Gourmet Cookie: the single Best Recipe from Each Year 1941-2009 by Condé Nast Publications. Copyright © 2010 by Condé Nast Publications; photographs copyright © 2010 by Condé Nast Publications. Opublikowane przez Houghton Mifflin Harcourt Publishing Company.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje48
Ocena Zdrowia0
Magazyn