Bębenki w stylu Buffalo z dipem z sera pleśniowego

Bębny w stylu Buffalo z dipem z sera pleśniowego to bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 hor d ' oeuvre. Ten przepis sprawia, że 15 porcji z 177 kalorii, 11g białka, oraz 9g tłuszczu każdy. Na 88 centów za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Super Bowl. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Udaj się do sklepu i podnieś gorący sos, dip serowy, ząbki czosnku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Buffalo Style Hot Wings with Blue Cheese Dipping Sauce, Buffalo Style grillowane Francuskie piersi kurczaka z sosem z sera pleśniowego i Jicaman i arbuz Sałatka, oraz Kanapka z grillowanym serem Mary z pikantnym kurczakiem Buffalo, Pepper Jack i niebieskim serem.
Instrukcje
Wyłożyć galaretkę z folią; pokryć folię sprayem do gotowania.
Kurczaka ułożyć na przygotowanej patelni, posypać pieprzem. Lekko posmarować kurczaka sprayem do gotowania.
Piec, Odkryte, w 450 przez 7 minut lub do lekko rumiane.
Połącz ostry sos i następne 3 składniki (przez czosnek)w owalnej 4-litrowej kuchence elektrycznej pokrytej sprayem do gotowania.
Wyjąć kurczaka z patelni; odcedzić na papierowych ręcznikach.
Umieścić kurczaka w wolnej kuchence, podrzucając delikatnie do pokrycia z sosem. Przykryć i gotować na wysokiej przez 3 godziny lub aż kurczak będzie bardzo miękki.
Podawać z dipem z sera pleśniowego, patyczkami z marchwi i selerem naciowym.