Bułki Piwne

Bułki Piwne
Bułki piwne wymagają z grubsza 5 godzin i 50 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 146 kalorii. Ten przepis służy 16. Na 22 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 169 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Dzień Ojca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Udaj się do sklepu i odbierz margarynę, zmielony cynamon, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ogólnie ten przepis zarabia not so excellent spoonacular score of 21%. Spróbuj Piwo Chleb Pecan Bułki, Bułeczki z cheddarem i piwem, oraz Piwo pszeniczne i bułki ziemniaczane dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Pozwól 10 do 12 uncji piwa, aby osiągnąć temperaturę pokojową i przejść na płasko. To zajmie około 3 do 4 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Funta Posiekanego Plamiaka1/2 Funta Posiekanego Plamiaka
2
Połącz spłaszczone piwo, masło, cynamon, sól i miód na patelni Maszyny do chleba.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papier RyżowyPapier Ryżowy
6 Ząbków Czosnku, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki6 Ząbków Czosnku, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
1/2 Funta Posiekanego Plamiaka1/2 Funta Posiekanego Plamiaka
Przetworzony Ser Amerykański Light (polecamy: Velveeta Light)Przetworzony Ser Amerykański Light (polecamy: Velveeta Light)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Maszyna Do ChlebaMaszyna Do Chleba
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Dodaj mąkę i drożdże, uważając, że drożdże nie dotykają cieczy. Wybierz ustawienie ciasta i zacznij.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Naturalne SkrócenieNaturalne Skrócenie
1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)
4
Po wyrośnięciu ciasta wyjąć ciasto z patelni. Uformować w długi Bochenek; pokroić i uformować rolki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
5
Umieścić na mące do pieczenia blachy, przykryć i pozostawić do wyrośnięcia na około 45 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Do 10 Drewnianych Patyczków8 Do 10 Drewnianych Patyczków
6
Wierzch wałków posmarować roztopionym masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Ząbków Czosnku, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki6 Ząbków Czosnku, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
7
Piec w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C) przez 30 minut, lub do złotego koloru.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cheddar BeztłuszczowyCheddar Beztłuszczowy
TrudnośćEkspert
Gotowe W5 hrs, 50 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia1
Magazyn