Bułka Z Kiełbasą Na Śniadanie

Bułka Z Kiełbasą Na Śniadanie
Bułka śniadaniowa może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 12 i kosztuje $1.41 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 21g białka, 28g tłuszczu, oraz w sumie 498 kalorii. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka oleju roślinnego, mielona pikantna kiełbasa wieprzowa, jajko i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 14 godzin i 20 minut. Z łyżeczką wynik 26%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Crescent Roll kiełbasa i jajko śniadanie Piec, Old Fashioned English Breakfast Sausage (Lub Sausage Patties), oraz Rolada Śniadaniowa Pull Apart.

Instrukcje

1
Przetrzyj zamrożone ciasto chlebowe olejem roślinnym, przykryj i pozostaw do rozmrożenia na noc w temperaturze pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw
2 Bochenki (16 Uncji Każdy) Mrożonego Ciasta Chlebowego, Rozmrożone2 Bochenki (16 Uncji Każdy) Mrożonego Ciasta Chlebowego, Rozmrożone
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
2
Umieść kiełbasę na dużej, głębokiej patelni. Gotować na średnim ogniu, aż równomiernie zbrązowieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
3
Odcedzić, pokruszyć i odstawić.
4
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
5
Rozwałkować jeden bochenek chleba i ułożyć na nieprzetworzonej blasze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owocowy Roll-upOwocowy Roll-up
1-1/2 Szklanki Piwa1-1/2 Szklanki Piwa
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
6
Warstw gotowanej kiełbasy, zielonej papryki, pieczarek i sera na wierzchu chleba. Pozostawić 1 cal granicy na krawędziach gołe.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Szklanki Pokrojonego W Kostkę Chleba Owsianego Z Poprzedniego Dnia3 Szklanki Pokrojonego W Kostkę Chleba Owsianego Z Poprzedniego Dnia
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
1-1/2 Szklanki Piwa1-1/2 Szklanki Piwa
7
Rozwałkuj drugi bochenek chleba i połóż na chlebie i nadzieniu. Wypełnić nadzienie ściskając krawędzie obu bochenków razem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Piwa1-1/2 Szklanki Piwa
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
8
W małej misce ubić razem jajko i wodę.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
9
Powierzchnia pędzla rolki z myciem jajkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
10
Piec w nagrzanym piekarniku przez 25 do 30 minut, lub do złotego koloru.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
TrudnośćEkspert
Gotowe W14 hrs, 20 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawŚniadanieBrunch
Magazyn